Čovjek koji je pokrao Kim Kardashian objavljuje knjigu o pljački. U njoj je brutalno ismijava…

31.01.2021.

Priznanje prije početka suđenja

Pet godina nakon pljačke koja joj je promijenila život, Kim će biti primorana ponovno proživljavati tu traumu. Naime, jedan od osumnjičenih u pljački Kiminih dijamanata vrijednosti oko 10 milijuna dolara, prije početka suđenja već je sve priznao, otkrivajući detalje nemilog događaja.

Podsjetimo, u listopadu 2016., petorica muškaraca odjevenih u policijske uniforme ušli su u apartman Kim Kardashian u luksuznom Hotel de Pourtalès, dok su njezine sestre i tjelesni čuvar večer provodili u jednom pariškom klubu, te ju zavezali i prijetili pištoljem dok su uzimali nakit s potpisom Cartiera i Lorraine Schwartz, uključujući i Kimin zaručnički prsten. Mnogo je bilo uhićenih tijekom narednih tjedana, a pljačkaši koji su taj zločin planirali dugo vremena te reality zvijezdu pratili na društvenim mrežama, uhićeni su 2017. te čekaju suđenje.

No jedan od njih, Yunice Abbas, najavio je knjigu koja izlazi za nekoliko dana, a francuski magazin Closer podijelio je ulomke u kojima se opisuju detalji pljačke. Tako pljačkaš/autor otkriva da su s mjesta zločina pobjegli na biciklima i ne pokazuje nimalo žaljenja već se ruga svojoj slavnoj žrtvi koja se u trenutku traume nije mogla sjetiti francuskog broja za hitne pozive već je zvala američki 911. Osim dijamanata, pljačkaši su uzeli i mobitel Kim Kardashian te doživjeli veliko iznenađenje kad su začuli zvonjavu poziva, a na ekranu se pojavilo ime slavne glazbenice Tracy Chapman.

Pokazatelj vremena u kojima živimo jest činjenica da je slava (i vjerojatno unosni honorar) koju će ovakvo detaljno priznanje donijeti zločincima vrednije od pokušaja obrane i pokajanja. Bit će zanimljivo čuti i Kimino mišljenje o ovom razvoju događaja, s obzirom na njezino zalaganje za reformu kaznenog sustava i truda da nepravedno optužene ili reformirane kažnjenike oslobodi prije odsluženja zatvorske kazne.

 

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

bridgerton

Neki likovi iz 'Bridgertona' napravljeni su prema Kardashianima i sada sve ima smisla

Lady Whistledown otkrila je neke zanimljive detalje o seriji koji su oduševili najveću obožavateljicu 'Bridgertona' - Kim Kardashian

khloe kardashian

Čini se da Khloé Kardashian još uvijek ne zna jesu li joj draže savršenosti ili nesavršenosti...

Kako je jedna loše osvijetljena slika bacila novo svjetlo na društvo u kojem živimo i što je prava 'kvaka 22'

kim kardashian milijarderka

Tko nema sreće u ljubavi, ima u... Kim Kardashian i službeno milijarderka

Da citiramo Kim: 'Nije loše za curu bez talenta.'

Kraj ere Kardashianki?

Kako reality show 'Keeping Up With The Kardashians' ulazi u posljednju, 20. sezonu, pitamo se je li to zaista kraj i što to znači?

Laura Wasser, odvjetnica Kim Kardashian: 'Brak i razvod su poslovne odluke'

Odvjetnica za razvode slavnih u podcastu podijelila svoje stavove koji navode na promišljanje o nekim romantičnim idejama koje možda imamo o ljubavi i braku

Je li veganska prehrana tajna izgleda Beyoncé i brojnih drugih celebova?

Queen B, Kim Kardashian i Michelle Pfeiffer samo su neke od zvijezda koje se zaklinju u benefite veganskog režima

▲ Povratak na vrh