Kobno ljeto za zvjezdane brakove Hollywooda

Gwen Stefani i Gavin Rossdale
04.08.2015.

Još je jedan slavni par odlučio promijeniti svoj bračni status u onaj... single!

Nakon što su Ben Affleck i Jennifer Garner (više) nedavno potvrdili glasine o razvodu, a isto se šuška za najveći od svih bračnih parova u Hollywoodu, Brad Pitta i Angelinu Jolie (više), čini se kako je ovo ljeto bilo kobno za još jednu zvjezdanu ljubav.

Gwen Stefani i Gavin Rossdale objavili su kako se razvode nakon trinaest godina braka te će na sudu riješiti detalje oko skrbništva nad svoja tri sina. Njihov je brak od početka bio turbulentan, a pratile su ga i glasine o Gavinovim avanturama.

Gwen je početkom godine u intervjuu za Cosmopolitan poprilično dvoznačno opisala svoj brak s britanskim rokerom izjavivši kako su zajedno prošli puno uspona i padova. „Čudo je da smo unatoč svemu još uvijek zajedno“ priznala je. Ova je izjava mnogima je već tada zvučala kao svojevrsno predskazanje, ali s obzirom da su do sada uspijevali izgladiti sve nesuglasice, nitko nije očekivao kako će ovaj put ipak otići korak dalje.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

A što u izolaciji radi Brad Pitt?

Nakon što je jedan američki tračerski magazin objavio vijest o tome kako su Brad i njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, već 22 dana zajedno u izolaciji, došlo nam je da izađemo na balkone i zaplješćemo od ushita. Ali…

▲ Povratak na vrh