Koje je značenje najpopularnijeg modnog dodatka na Zlatnom globusu?

08.01.2019.

Godina dana nakon pojavljivanja, Time's Up pokret nije zaboravljen

Prošlo je godinu dana otkako su glumice i glumci koji su nazočili dodjeli nagrada Zlatni globus pokazali solidarnost s pokretom Time’s Up nošenjem crnih odjevnih kombinacija na crvenom tepihu Zlatnih globusa.

Dvanaest mjeseci kasnije vratile su se šarene haljine, no podrška kampanje ne jenjava. Kampanja ima za cilj okončanje seksualnog uznemiravanja na radnom mjestu, temi koja je tijekom 2018. godine uzdrmala javnost.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianne Phillips (@ariannephillips) on

Vrpcu ili narukvicu s oznakom ‘Time’s Up X 2’ koju je dizajnirala stilistica Arianne Phillips nosile su brojne glumice tijekom večeri kako bi stavile naglasak da je pokret još uvijek itekako bitan.

Pokret Time Up-a do danas je pomogao povezati gotovo 4.000 muškaraca i žena s potrebnim pravnim resursima za borbu protiv zlostavljanja na radnom mjestu. Pokret je rođen nakon što je Harvey Weinstein optužen od strane brojnih žena za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje.

Neke su zvijezde vezale vrpce oko zapešća kao što je to napravila dobitnica Sandru Oh, Amber Heard i Charlize Theron, dok su ih Olivia Colman, Emma Stone, Anne Hathaway i Laura Dern pričvrstile za večernje torbice.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Najbizarniji momenti iz ljubavnog života Johnnya Deppa i Amber Heard

Još od suđenja O.J Simpsonu nije neki sudski spor izazvao toliko zanimanja kao onaj između Deppa i britanskog tabloida “The Sun”. Holivudska zvijezda tužila je magazin jer su ga proglasili zlostavljačem žena i to na osnovu izjava njegove bivše, pa trenutno oboje u Londonu iznose svoju stranu priče. I puno prljavog veša…

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Charlize Theron otkrila zašto se nikad nije udala

Popularna glumica gostovala je u podcastu Howarda Sterna, koji je svom silom želio saznati zašto jedna od najljepših i najuspješnijih žena na svijetu uporno izbjegava tu instituciju

Ukrasi za kosu: najbolje od highstreet ponude

Shopping vodič za must-have modni dodatak

Sjajan trik kojim je Charlize Theron sakrila izrast

Charlize nam je vječna inpiracija

Best dressed s dodjele nagrada Critic's Choice

Modni izvještaj s glamuroznog eventa

▲ Povratak na vrh