Koji dio garderobe Sharon Tate je Margot Robbie nosila na snimanju “Once Upon a Time in Hollywood”?

17.07.2019.

Obitelj ga je posudila glumici

Margot Robbie otkrila je kako je, za potrebe uloge u filmu “Once Upon a Time in Hollywood” u kojem glumi pokojnu Sharon Tate, nosila nakit koji je bio u vlasništvu pokojne glumice.

 

 

Nadolazeći film Quentina Tarantina pripovijeda priču o Hollywoodu 1969. godine, usredotočivši se na propalog glumca, kojeg glumi Leonardo DiCaprio, i njegovog kaskadera, u izvedbi Brada Pitta. Robbie preuzima ulogu Sharon Tate, koja u filmskoj varijanti živi u susjedstvu DiCaprijeva lika.

 

 

Tate je bila glumica šezdesetih godina prošlog stoljeća, udana za kontroverznog redatelja Romana Polanskog, te je tragično ubijena u svojoj kući u Los Angelesu, tada u osmom mjesecu trudnoće, od strane Mansonovog kulta. Četvero gostiju je također stradalo na mjestu zločina.

 

 

“Kad sam god čula njezino ime, pomislila bih na njezinu tragičnu smrt”, izjavila je Robbie. “Nikad nisam bila izložena pričama o njoj i događajima koji su se odvijali za njezina života pa je to bio lijep dio preuzimanja ove uloge; uistinu cijeniti njezin život, a ne njezinu smrt.” Kako bi ušla u lik i osjetila se povezanom sa Sharon, Robbie je posuđivala neke od Tateovih osobnih stvari.

“Većinom je snimanje bilo apsolutna radost, ali da, bilo je trenutaka u kojima je bilo vrlo tužno.”, nadodala je Margot.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Margot Robbie je opsjednuta ovim japanskim beauty brendom

Jeste li čuli za omiljeni brend celebrity vizažista?

Celebrity manikeri otkrili kakvi će trendovi vladati na noktima

Samo bacite pogled na manikure s dodjele nagrada Zlatni globus

Best dressed sa sinoćnje dodjele Zlatnih globusa

Čiji su nam stylinzi zapeli za oko?

Stiže nam roman iz pera Quentina Tarantina

Prelazak iz drame u beletristiku

▲ Povratak na vrh