Koji vrlo specifičan zahtjev ima Prince Harry za svaki hotel u kojem prespava?

11.06.2019.

Kraljevske muke

Kao član kraljevske obitelji, princ Harry puno putuje. A kada puno putujete, počnete imati jasnu ideju za sve što vam je potrebno kako bi vaš boravak u hotelu bio malo ugodniji. Kada ste čest putnik, možda čak počnete smišljati i posebne zahtjeve u hotelima koje posjećujete.

 

 

Kada princ Harry putuje, na primjer, on pita hotele u kojima ostaje mogu li pokušati smanjiti nepotrebnu uporabu plastike. Ovaj mali zahtjev dolazi zahvaljujući Harryjevom bliskom prijatelju, argentinskom polo igraču Nachu Figuerasu.

 

 

“[Harry] i ja smo bili u hotelu, gdje smo proveli noć prije utakmice”, objasnio je Nacho tijekom intervjua za CBS This Morning. “Razgovarao je s nekom osobom i rekao:” Jutros sam popio kavu i primjetio da čaša ima plastični poklopac. I onda sam također poslao moju košulju na čišćenje i košulju ste stavili u veliku plastičnu vrećicu. ” Oni su taj tip.”, objasnio je Nacho.

Nije 100 posto jasno tko su to “oni” Nacho koje je Nacho naveo, ali to može biti bilo tko, od Meghan Markle pa i do cijele kraljevske obitelji.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Beauty tajne: ovo eterično ulje sastavni je dio skincare režima Meghan Markle

Omiljeno rješenje bivše vojvotkinje u borbi protiv akni

Što Meghan Markle uvijek nosi sa sobom kad putuje

Jedna od sitnica kojima je lijepa glumica navodno impresionirala princa Harryja na početku veze bio je - njezin talent za pakiranje! Naime, umjesto gomile kofera koje je Harry očekivao, njegova je djevojka na romantično putovanje u Afriku ponijela samo jedan jedini ruksak, a evo što se u njemu nalazilo….

Koju je pjesmu Meghan Markle posebno tražila na svadbi?

Idris Elba je odgovorio na to goruće pitanje

Meghan i Harry ponovno na sudu

Nova legalna saga bivšeg kraljevskog para

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

▲ Povratak na vrh