Koju je pjesmu Meghan Markle posebno tražila na svadbi?

12.07.2019.

Idris Elba je odgovorio na to goruće pitanje

Idris Elba je tijekom proteklih nekoliko mjeseci otkrio kako je bio službeni DJ na najvećem vjenčanju 2018. godine. Vojvotkinja od Sussexa poslala mu je pjesme koje je željela uvrstiti u glumčev DJ set.

 

 

Elba je za Radio 1 Xtra izjavio da “iz poštovanja” nije previše govorio o svojoj ulozi na ceremoniji – osim što je u pjesmi “Boasty” otpjevao ‘veliki DJ, pitaj Meghan i Harryja’.

 

Na pitanje voditelja emisije da otkrije jednu pjesmu koju je Meghan posebno tražila, on je odgovorio nešto što nismo očekivali.

“I Wanna Dance With Somebody, pjesmu Whitney Houston”, rekao je Elba. Također je naveo kako je bilo dosta glazbe sa Zapadne obale.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Meghan i Harry ponovno na sudu

Nova legalna saga bivšeg kraljevskog para

Beauty tajne: ovo eterično ulje sastavni je dio skincare režima Meghan Markle

Omiljeno rješenje bivše vojvotkinje u borbi protiv akni

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

▲ Povratak na vrh