Kombinacija koju želimo kopirati: Bella Hadid

09.02.2019.

Crno od glave do pete u izvedbi Belle Hadid

Stil Belle Hadid obožavamo od trenutka kada smo je prvi puta primijetili, predivna Bella odlično izgleda u sportskim i ležernim izdanjima, odlično nosi komade u stilu 90-ih, a kada se pojavi na crvenom tepihu jednostavno blista. Sada nam je dokazala da izgleda savršeno čak i u najjednostavnijoj crnoj odjevnoj kombinaciji.

Za promociju nove Michael Kors kampanja Bella je odabrala usku crnu haljinu, bundu od umjetnog krzna i visoke crne čizme, a kombinacija je upotpunjena zlatnim naušnicama.

Kako bismo vam pomogli da i sami pronađete kombinaciju sličnu Bellinoj za vas smo izdvojili još nekoliko sličnih komada iz aktualne ponude luksuznih i high-street brendova.

Mala crna haljina

Crna bunda

Visoke crne čizme

Hoop naušnice

Piše: A.S.

Foto: Profimedia / product shots

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh