Kourtney Kardashian hvaljena zbog pozitivne poruke na Instagramu

16.08.2019.

Prigrlila je svoje tigraste pruge

Teško se možemo sjetiti kada smo posljednji put čitali da su se sestre Kardashian (i Jenner) punile naslovnice iz superpozitivnog razloga. Od kontroverznih fotografija, mogućih plastičnih operacija, stvarno čudnih neuspjeha u photoshopu… platforme društvenih medija ponekad izvlače samo negativnu pažnju za Kardashianke.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poosh (@poosh) on Aug 12, 2019 at 5:15pm PDT

Dakle, kada od Kar-Jennersa dobijemo nešto što iznenađuje, pozitivno je i ne čini da se svi osjećaju loše u vezi sa sobom, to je prava pobjeda za sve! Naizgled rijedak trenutak pozitivnosti o kojem govorim dogodio se jučer, uz pomoć Kourtney Kardashian, glavne princeze u Pooshu.

Kako bi promovirala članak o vježbanju na svojoj novoj lifestyle stranici, Kourtney je na brodu objavila fotografiju u vrlo oskudnom crnom bikiniju na Pooshovom Instagram računu. Obožavatelji nisu mogli ne primijetiti kako Kourt nije imala problema s pokazivanjem strija na bedrima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poosh (@poosh) on Aug 15, 2019 at 3:56pm PDT


Jedna obožavateljica zapravo je bila toliko impresionirana što je Kourtney odlučila ne pokriti ​​strije da je zahvalila starleti na pozitivnoj poruci. “Puno vam hvala što vam nisu uređivali strije !!” korisnica je komentirala post. “Obožavam svoje prugice”, odgovorila je Kourtney sa simpatičnim smiješkom.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kako se slavne ljepotice nose s „crnim“ mislima u vrijeme pandemije

Otkako je onaj bolesni šišmiš zalepršao krilcima u Wuhanu (ako vjerujete u tu teoriju), ne spavate mirno. Noću vam se svakojake negativne misli roje po glavi, vrtite se po krevetu i razmišljate jeste li jedino vi na rubu paničnog napada zbog svega? Niste, i Dakota Johnson je!

▲ Povratak na vrh