Kourtney Kardashian hvaljena zbog pozitivne poruke na Instagramu

16.08.2019.

Prigrlila je svoje tigraste pruge

Teško se možemo sjetiti kada smo posljednji put čitali da su se sestre Kardashian (i Jenner) punile naslovnice iz superpozitivnog razloga. Od kontroverznih fotografija, mogućih plastičnih operacija, stvarno čudnih neuspjeha u photoshopu… platforme društvenih medija ponekad izvlače samo negativnu pažnju za Kardashianke.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poosh (@poosh) on

Dakle, kada od Kar-Jennersa dobijemo nešto što iznenađuje, pozitivno je i ne čini da se svi osjećaju loše u vezi sa sobom, to je prava pobjeda za sve! Naizgled rijedak trenutak pozitivnosti o kojem govorim dogodio se jučer, uz pomoć Kourtney Kardashian, glavne princeze u Pooshu.

Kako bi promovirala članak o vježbanju na svojoj novoj lifestyle stranici, Kourtney je na brodu objavila fotografiju u vrlo oskudnom crnom bikiniju na Pooshovom Instagram računu. Obožavatelji nisu mogli ne primijetiti kako Kourt nije imala problema s pokazivanjem strija na bedrima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poosh (@poosh) on


Jedna obožavateljica zapravo je bila toliko impresionirana što je Kourtney odlučila ne pokriti ​​strije da je zahvalila starleti na pozitivnoj poruci. “Puno vam hvala što vam nisu uređivali strije !!” korisnica je komentirala post. “Obožavam svoje prugice”, odgovorila je Kourtney sa simpatičnim smiješkom.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Pogledajte luksuznu vilu u kojoj ljetne dane provodi ženski Kardashian klan

Najpoznatija celebrity obitelj ljetuje u glamuroznoj vili u Malibuu

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

▲ Povratak na vrh