Kojom je fotografijom Kylie Jenner naljutila obožavatelje?

15.07.2019.

Koji je razlog?

Obožavatelji Kylie Jenner su došli do teškog saznanja. Shvatili su poslije godina poricanja kako je tijelo Kylie Jenner rezultat plastičnih operacija. Kako su to shvatili? Uz pomoć same Kylie, koja je na Instagram profilu objavila fotografiju kojom najavljuje svoju novu kolekciju proizvoda za njegu tijela.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jul 13, 2019 at 10:39am PDT

Opis ispod fotografije glasi “Summer Body.”, što njezinim obožavateljima nije odgovoaralo pa su krenuli špekulirati o tome kako bi Kylie mogla biti plastična. Uslijedili su šok i nevjerica… Ljudi su se žestili i žestili i u svom tom bunili shareovali reklamu za Kylie kozmetiku po svim sferama Interneta. O afinitetu mlade Kylie prema estetskoj kirurgiji, nećemo. No, svakako moramo pohvaliti njezino iskorištavanje ljudske taštine i želje da se pokažu pametnijima koja je pomogla u tome da samo jedna njezina fotografija objavi apsolutno svugdje. Iskoristi ćemo citat Phineasa T. Barnuma “Ne postoji takva stvar kao što je loš publicitet.”.

 

 

 

 

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Instagram/Profimedia

Pročitajte i...

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kozmetika Kylie Jenner napokon stiže u Hrvatsku

Pripremite se za odbrojavanje- poznat nam je datum dolaska Kylie Skin by Kylie Jenner kozmetike u Hrvatsku 

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Najbolji modni Insta postovi godine

10 fashion postova koji su obilježili godinu na izmaku

▲ Povratak na vrh