Kylie Jenner i Kim Kardashian udružile su snage i lansirale zajednički parfem

17.04.2019.

Očekuje li nas uskoro i zajednička beauty linija?

Kao što je i najavljeno u premijeri 16. sezone Keeping Up With The Kardashians najpopularnije članice klana Kardashian-Jenner udružile su snage kako bi napravile zajednički parfem, a sada su stigli i službeni vizuali.

Suradnja Kylie Jenner s KKW Fragrance ugledat će svjetlo dana 26. travnja kada u prodaju stižu tri parfema upakirana u bočice u obliku velikih usana  u tri različite boje. U službenoj kampanji vidimo Kylie Jenner koja izgleda kao da ponovno ima filere u usnama iako je prošle godine ponosno objavila kako ih neće koristiti, a posebno se ističu usne Kim Kardashian za koje pretpostavljamo da su povećane u postprodukciji fotografije.

Parfem će biti pušten u prodaju po cijeni od oko 240 kuna, a vjerujemo da će se rasprodati u rekordnom roku i da je ovo samo početak još jedne unosne suradnje.

Piše: A.S.

Foto: @kimkardashian

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Savjeti za prirodnu ljepotu Adut Akech

Zlatna beauty pravila slavne manekenke

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

▲ Povratak na vrh