Zbog ove fotke Adama Drivera i Lady Gage gotovo nam je žao što je zima na odlasku

10.03.2021.

Maštarija koju dosad nismo imali: skijanje u Gucciju. S biserima.

Film Ridleya Scotta o Mauriziju Gucciju ima sve sastojke dobrog filma: obiteljsku dramu, zločin, Italiju, visoku modu i zvjezdanu postavu! A nakon mjeseci najava i priprema, snimanje je u punom jeku te smo napokon dobili priliku zaviriti na set.

Adam Driver i Lady Gaga izgledaju gotovo neprepoznatljivo u ulogama Maurizija Guccija, nasljednika Guccijeve modne kuće, i njegove supruge Patrizije Reggiani, osuđene za organiziranje njegova ubojstva.

Lady Gaga viđena je u Rimu u fantastičnim kombinacijama talijanskih dizajnera, a na setu u crnoj kombinaciji sa zlatnim nakitom s biserima i u crvenom skijaškom kombinezonu (koji nas podsjeća na Britneyin look u spotu ‘Oops I Did It Again’). Njezini skijaški lookovi gotovo pa izazivaju žaljenje zbog kraja zime, a look Adama Drivera u pletenoj dolčeviti da ne spominjemo. Internet je već poludio za njegovim ‘Big Sweater Energy’, a ako je suditi po kostimografiji u filmu čija se premijera očekuje 24. studenog, sljedeće zime očekuje nas totalni revival 80-ih i 90-ih!

Piše: K.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Dirnuta Lady Gaga fanovima bacala tulipane

Lady Gaga završila je snimanje 'House of Gucci' i oprostila se od fanova u Italiji - u svom stilu

gucci

Modni spoj za totalni luksuz: Gucci i Balenciaga udružili snage

Modna kuća Gucci ove godine slavi veliki jubilej: 100. godišnjicu postojanja, a tim je povodom kreativni direktor Alessandro Michele povukao neočekivane modne poteze i predstavio fantastičnu kolekciju

Nova generacija luksuza: Gucci tenisice za samo 12 dolara?

Novo doba digitalnog marketinga uključuje i isključivo virtualan doživljaj – na tom valu je i najnoviji Gucci proizvod, tenisice koje se mogu ‘nositi’ samo na društvenim mrežama i u videoigrama

Nismo prepoznali ovog holivudskog velikana na setu filma 'The House of Gucci'

U radnji se pojavila i Sophia Loren! Može li bolje?

lady gaga adam driver gucci

Obožavamo: Svi lookovi Lady Gage i Adama Drivera na setu filma 'House of Gucci'

Kostimografija filma o modnoj obitelji nas oduševljava iz dana u dan

▲ Povratak na vrh