Lady Gaga i Rihanna nose crnu kožu od glave do pete čak i usred ljeta

26.06.2019.

Počeli smo se znojiti od jednog pogleda na njihove kombinacije!

Većina nas ljeti se bori s pronalaženjem materijala koji su dovoljno prozračni i najpogodniji za preživljavanje visokih temperatura, a ponekad se čak i prirodni materijali poput lana čine preteškima, ali ne i za naše omiljene poznate dame. Naime, Rihanna i Lady Gaga su za kraj lipnja odlučile nositi crnu kožu od glave do pete.

Lady Gaga je viđena kako izlazi iz hotela u New Yorku u kožnom crop-topu koji je upotpunila pripijenom suknjom i visokim rukavicama, a kombinaciju je zaokružila čizmama s platformom, predimenzioniranim sunčanim naočalama i Celine torbom. Iako je riječ o crnoj koži, ova kombinacija ipak se čini primjerenom za ljeto od kombinacije u kojoj se Rihanna pojavila na dodjeli BET Awards. Rihanna je za tu prigodu odabrala strukirano Fenty kožno odijelo koje doista izgleda sjajno, ali počeli smo se znojiti od jednog pogleda na fotografije njezine kombinacije.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Nova kolekcija Amina Muaddi for Fenty je stigla i vrlo je seksi

Obožavamo sve što napravi Riri, a ponovna suradnja s Aminom nije iznimka!

Stilska inspiracija: Zendaya

Predivna, talentirana i tako stylish!

Reinvencije slavnih: Tko su Alexander Nevermind, Kenya Campbell i Lilakoi Moon?

Nomen est omen - kaže stara poslovica. Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, istražujemo koji su celebrityji vlastitim reinvencijama bili tako posvećeni da su mijenjali imena čak nekoliko puta.

#FashionReinvention inspiracija: transformacije Lady Gage od burleske do Hollywooda

Dok odbrojavamo dane do ovogodišnjeg izdanja ELLE Style Awards, koje su u znaku kampanje #FashionReinvention, osvrćemo se na stilske transformacije Lady Gage u posljednjih desetak godina

▲ Povratak na vrh