Lady Gaga i Rihanna nose crnu kožu od glave do pete čak i usred ljeta

26.06.2019.

Počeli smo se znojiti od jednog pogleda na njihove kombinacije!

Većina nas ljeti se bori s pronalaženjem materijala koji su dovoljno prozračni i najpogodniji za preživljavanje visokih temperatura, a ponekad se čak i prirodni materijali poput lana čine preteškima, ali ne i za naše omiljene poznate dame. Naime, Rihanna i Lady Gaga su za kraj lipnja odlučile nositi crnu kožu od glave do pete.

Lady Gaga je viđena kako izlazi iz hotela u New Yorku u kožnom crop-topu koji je upotpunila pripijenom suknjom i visokim rukavicama, a kombinaciju je zaokružila čizmama s platformom, predimenzioniranim sunčanim naočalama i Celine torbom. Iako je riječ o crnoj koži, ova kombinacija ipak se čini primjerenom za ljeto od kombinacije u kojoj se Rihanna pojavila na dodjeli BET Awards. Rihanna je za tu prigodu odabrala strukirano Fenty kožno odijelo koje doista izgleda sjajno, ali počeli smo se znojiti od jednog pogleda na fotografije njezine kombinacije.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh