Lady Gaga nosi bijelo poput ljupke princeze

12.09.2018.

Na konferenciji povodom predstavljanja filma A Star Is Born u Torontu pjevačica je zasjala u jednostavnoj elegantnoj bijeloj haljini

Slavna Lady Gaga svoje je pjevačke talente odavno dokazala. Iako karijeru nije gradila na tome da otkriva svoje pravo lice i stil, prelazak u glumačke vode joj, čini se,  upravo to omogućuje. Na konferenciji povodom predstavljanja filma A Star Is Born u Torontu se pojavila u jednostavnoj elegantnoj bijeloj haljini.

Uska haljina koja seže do ispod koljena ima jednu široku naramenicu koja se kopča na leđima. Pjevačica je uz nju odlučila kombinirati jednostavne elgantne bijele stiletto cipele, kakve inače često nosi u crnoj boji.

Dozu glamura kombinaciji je pridonio dominantan, no vrlo profinjen nakit, koji se izvrsno uklapa u njen novi image filmske dive. Najljepše od svega, a to je cijeloj kombinaciji dalo poseban šarm, je ekspresija lica Lady Gage koja izgleda nježno, sretno i posve zadovoljno u glumačkim vodama.

Piše: V.S.

Foto: Profimedia

 

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Koga ljubi Lady Gaga?

Pjevačica se nije dugo oporavljala od prekida

▲ Povratak na vrh