Lady Gaga oduševila nastupom na carpool karaokama

26.10.2016.

Petnaest minuta vrhunskog showa

Da joj ne trebaju elaborirani kostimi i velike pozornice kako bi napravila show, Lady Gaga dokazala je nastupivši u carpool karaokama Jamesa Cordena.

Pjevačica je bila posljednja gošća u popularnom televizijskom segmentu britanskog voditelja i komičara. Na zabavnu vožnju došla je odjevena u zlatnu košulju i sa, za njezine pojmove, jednostavnim make-up lookom, a prava zvijezda 15-minutnog videa bio je njezin savršen vokal.

U paru s voditeljem izvela je neke od svojih najvećih hitova, među njima i “Bad Romance,” “Poker Face,” “Perfect Illusion,” “Million Reasons,” i “Edge of Glory,” a priznala je i kako posjeduje čak preko 400 odjevnih komada pokojnog Michaela Jacksona.

Kako je to izgledalo, pogledajte i poslušajte u videu:

Pročitajte i...

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Koga ljubi Lady Gaga?

Pjevačica se nije dugo oporavljala od prekida

▲ Povratak na vrh