Lady Gaga progovorila o kemiji između nje i Bradleya Coopera na Oscarima

01.03.2019.

Je li to bila ljubav?

Gledateljima se činio da kao da su iskre frcale kad su se Lady Gaga i Bradley Cooper pogledali pri završetku nastupa na dodjeli nagrada Oscara kojima su izvodili pjesmu “Shallow” iz njihovog megapopularnog filma “Zvijezda je rođena” koja je bila nominirana u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu i ponijela nagradu te večeri.

 

 

Lady Gaga se sinoć pojavila na Jimmy Kimmel Live, gdje je dala svoj prvi veliki post-Oskar intervju. I tamo, jednom za svagda, dala je svoj odgovor na tračeve koji kruže o tome kako su ona i Bradley Cooper imali vidljivu kemiju na pozornici na Oskarima i šuškanja da su romantično povezani i u stvarnom životu.

 


Stvarnost je da su oni profesionalci koji izvode ljubavnu pjesmu, a svaki mali detalj bio je dio scenskog nastupa i dogovora kako bi se svijetu predstavio romantični tekst u pjesmi. “Kada pjevate ljubavne pjesme, romantika je ono što želite da ljudi osjećaju”, sažela je Gaga. “Ja sam umjetnica. Pretpostavljam da smo dobro obavili posao. Prevarili smo vas!”

 

 

Društvene mreže se od dodjele nagrada također šale kako bi slavna pjevačica i glumica trebala dobiti nagradu Oscar za najbolje odglumljeno dobivanje Oscara zbog velike teatralnosti kojoj se prepustila od trenutka kad je njezino ime izgovoreno na pozornici.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Matija Čop: o jedinstvenoj praksi, (ne)vidljivom radu i demistifikaciji inspiracije

U povodu samostalne izložbe koja se otvara večeras u HDD-u, razgovaramo s jednim od najintrigantnijih dizajnera suvremene međunarodne modne scene

50 nijansi bež: kako Rosie, Irina, Pernille i druge stylish žene nose bež komade

Izabrali smo najbolje tonalne outfite koje ćemo rado kopirati

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Max Mara inspiraciju za novu kolekciju pronašla u Jamesu Bondu

Kako poznata modna kuća zamišlja predstojeće proljeće?

▲ Povratak na vrh