Zavirili smo u šarmantnu, 102 godine staru kuću u Los Angelesu koju prodaje Lena Dunham

28.03.2021.

Njujorška glumica, scenaristica i redateljica zaključila da je New York ipak mjesto gdje se osjeća - kod kuće

Volimo zaviriti u domove slavnih i vidjeti kako žive, a bungalov Lene Dunham u centru Los Angelesa izgleda baš onako kako bismo zamišljale glumičin dom (možda zbog dojma koji je ostavila u seriji ‘Girls’): slatki i udoban dom sa chic vintage detaljima.

Kuća s tri spavaće sobe i tri kupaonice, dnevnim boravkom i kuhinjom ima i okućnicu s bazenom i manjom kućom za goste s dnevnim boravkom i malom kuhinjom.

Rijetko imamo priliku vidjeti da celebovi, osobito u Americi, žive u domovima s tako dugom poviješću, a među bivšim vlasnicima ove kuće je i holivudski glumac George Peppard, kojeg smo gledali u kultnom filmu ‘Doručak kod Tiffanyja’ s Audrey Hepburn. Lena je kuću kupila 2015. za 2,725 milijuna dolara, a danas je prodaje po gotovo istoj cijeni, jer čini se da je svoj dom ipak pronašla u New Yorku. Ipak, ovo nam je odlična prilika da zavirimo u ovaj dom slavnih s dugom poviješću, a više fotografija ovog romantično uređenog bungalova ispunjenog svjetlošću pogledajte u nastavku.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

chrissy teigen i john legend

Zavirite u bivši dom Chrissy Teigen i Johna Legenda na Beverly Hillsu

I što je za Chrissy najvažnije da njezina raskošna kuća ima?

Lena Dunham dizajnirala je prvu kolekciju odjeće, za žene njene veličine (42-54)

'Želim poslati poruku da je imati obline nešto što treba slaviti, a ne samo se s tim nositi. Nije problem koji treba popraviti ili sakriti. Ovo je moje tijelo i ne namjeravam provesti život ispričavajući se zbog njega. Slavit ću ga u odjeći koja kaže: Evo me', rekla je Lena

Luksuzni dom jedne od najboljih tenisačica svih vremena nema teniski teren

Serena Williams uredila svoj dom po vlastitom guštu, a važniju ulogu u prostoru od sporta ima umjetnost

Pogled u luksuzni stan Cate Blanchett

Svoj dom u Sydneyu slavna glumica prodaje za 12 milijuna australskih dolara

▲ Povratak na vrh