Ljubav je najbolji eliksir mladosti

14.08.2015.

Zašto J.Lo smatra da je važnije ulagati u svoje samopouzdanje i šarm nego u pomlađujuće tretmane i vježbanje?

„Otkad sam bila mala, roditelji su me učili da volim sebe“, otkrila je pjevačica i glumica Jennifer Lopez njemačkom izdanju časopisa Cosmopolitan. „Ako vi vjerujete svome šarmu, i drugi će povjerovati… Baka mi je znala reći: ‘Samo zaboravi na sve i pjevaj.’“

Latinoamerička ljepotica izgleda mladoliko unatoč svojim godinama (46), brojnim poslovnim i majčinskim obvezama oko 7-godišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje je dobila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem.

Važno joj je ostati u formi i jesti zdravo, ali smatra da je za odličan izgled potrebna i zdrava doza samopouzdanja.

Mnoge zvijezde poznate su po tome da svakodnevno mukotrpno vježbaju, čime Jennifer nije oduševljena jer je uvjerena da takvo pretjerivanje šteti kostima. Umjesto toga, odlazi u teretanu dvaput tjedno po jedan sat.

Uz ludi ritam kod kuće i zahtjevan poslovni život, pjevačica mora pronaći vremena  za relaksaciju pa na sve načine pokušava ostati pozitivna i odmorna. „Na pozornici potrošim puno energije“, nedavno je izjavila.

„Nakon koncerta sam iscrpljena pa nešto pojedem i odem na spavanje. Ima dana kad se osjećam odlično, ali i onih kad sam toliko umorna da se jedva izvučem iz kreveta. Tada razmišljam pozitivno. Stalno se podsjećam koliko sam sretna što imam djecu, što smo svi zdravi i živimo ovakav život.“

© Cover Media

Pročitajte i...

Best dressed s dodjele nagrada Critic's Choice

Modni izvještaj s glamuroznog eventa

Najbolje celebrity čestitke s društvenih mreža

Kako su nam omiljeni celebovi čestitali Božić

Što je najdraži accessoire Jennifer Lopez?

J.Lo postaje zaštitnim licem jednoga od svojih najdražih brendova

Tko se skriva iza ovog velikog šešira?

Pjevačica i glumica se odlučila za upečatljiv model u dvije nijanse

▲ Povratak na vrh