Ljubav na prvi pogled

David i Victoria Beckham
05.09.2016.

Victoria Beckham nedavno je prepričala svoj prvi susret s Davidom

Dvadeset godina ljubavi s mužem Davidom, Victoria Beckham je okrunila podijelivši priču o njihovom prvom susretu. I da, bila je to ljubav na prvi pogled!

U to vrijeme, Victoria je bila zvijezda, a David je još uvijek sjedio na klupi Manchester Uniteda. Victoria je nedavno podijelila s javnosti pismo u kojem se obraća 18-godišnjoj sebi, a u njemu je otkrila i kako je sudbonosni susret protekao.

U njemu je napisala: “Da, ljubav na prvi pogled postoji. Dogodit će ti se u sali za igrače Manchester Uniteda, ali malo ćeš biti pripita pa će ti detalji ostati mutni”.

O svom pripitom susretu Victoria je dodala: “Dok ostali igrači s prijateljima piju na šanku, vidjet ćeš Davida kako stoji sa strane sa svojom obitelji…I ima tako sladak osmijeh. I ti si bliska sa svojom obitelji i pomislit ćeš kako ste slični. Pitat će te broj. (Još uvijek čuva kartu od Londona za Manchester na kojoj si ga napisala)”.

Preslatko!

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Kako Victoria Beckham radi od kuće?

Nadimak Posh Spice je opravdan!

Zamjena za ceker koja košta više od kuće: kako je Birkinica postala kolekcionarsko blago

Nepraktične košare koje je nosila Jane Birkin inspirirale su Hermès da dizajnira praktičnu i elegantnu kožnu torbu koja je mnogo više od modnog dodatka

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

Koju dnevnu kremu za lice koriste Alexa Chung i Victoria Beckham?

Otkrili smo tajnu svježeg izgleda naših omiljenih Britanki

▲ Povratak na vrh