LUCAS BRAVO: zgodni chef iz “Emily u Parizu” koji nas je totalno skuhao

16.11.2020.

On je glumac, profesionalni model i trenutno najhot zvijezda pop univerzuma koja je - pazite sad ovo – doista vješta u kuhinji!

Serija “Emily u Parizu” možda jest upitne kvalitete, ali nema ničeg upitnog u šarmu Emilyinog susjeda, chefa Gabriela kojeg glumi 32-godišnji Lucas Bravo. Iako se glumom bavi od 2013. zgodni Francuz tek je ovom ulogom privukao pozornost javnosti, kao love interest glavne junakinje Emily Cooper (glumi je Lily Collins, kćerka glazbenika Phila Collinsa).

Što znamo o njemu? Da je sin francuskog nogometaša Daniela Brava i francuske pjevačice i glumice Eve Bravo, da je nekoliko godina doista radio kao sous chef u jednom japansko-francuskom restoranu i da je veliki fan serije “Seks i grad”. Koliko veliki? Toliko veliki da ju je gledao čak dvanaest puta! U intervuu za australski Elle otkrio je kako su mu omiljeni likovi bili Aidan i Samantha, da mu je drago da je i on dobio priliku surađivati sa Darrenom Starreom te da je najmudrije što je naučio iz “Seksa i grada” bilo… “što ne smijem raditi u krevetu!”, priznaje kroz smijeh.

Na snimanju serije “Emily u Parizu” sjajno se zabavljao sa svojim kolegicama Lily Collins i Camille Razat (koja glumi njegovu djevojku): iako je na setu svatko imao svoju prikolicu, Lucas otkriva kako su cure non stop visile – u njegovoj. “Pogotovo Camille! Nju sam poznavao otprije i nas smo dvoje doslovno kao brat i sestra, pa kad su nam u seriji ponudili ulogu para oboje smo imali isti komentar: “pa to je incest!”

Napisala: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Serijska moda: grozni likovi u fantastičnoj garderobi

Donosimo najbolje odjevene anti-junakinje aktualnih hit serija

Tko je modni uzor za elegantnu Sylvie iz serije "Emily u Parizu"?

Utjelovljenje francuske profinjenosti u seriji - Sylvie nas je oduševila svojim modnim kombinacijama, a one su inspirirane ni više ni manje nego...

Koliko bi koštalo živjeti kao Carrie ili Emily?

Što bi bilo kada bi se fikcija pokušala rekonstruirati u stvarnosti?

Pogodite tko se vraća sljedeće sezone!

Imamo sve moguće osjećaje u vezi ovoga…

Emily u Parizu: je li zaista tako grozna kao što tvrdi internet?

Pogledala sam cijelu sezonu Emily u Parizu u jednoj večeri. Moj zaključak? Je ne regrette rien!

▲ Povratak na vrh