Majka je najbolji savjetnik

03.02.2014.

Vojvotkinja od Cambridgea uz pomoć majke Carol priprema garderobu za putovanje po Australiji

Majka prijestolonasljednika Georgea i supruga princa Williama, vojvotkinja od Cambridgea, planira pratiti muža u Australiju nešto kasnije tijekom ove godine.

„Put u Australiju je jako važan i Kate se već sad bacila na zadatak sortiranja garderobe, a tu joj najviše pomaže njezina majka. Zajedno biraju što će kneginja nositi svakoga dana“, izvor je rekao britanskom časopisu Look.

„Kate isprobava odjeću, dok Carol fotografira svaku kombinaciju te joj dodijele etiketu s datumom i mjestom gdje će ju Kate nositi. Nakon toga se dogovore oko frizure i cipela za svaku kombinaciju.“

Poznata 32-godišnjakinja voli i pristupačnu modu te street brendove koje nose mlade žene diljem svijeta pa se tako pamti i njezina crno bijela točkasta haljina iz Topshopa te ogrlica iz Zare koju je nosila na crvenom tepihu.

„Ne bi me čudilo da je Catherine već pogledala ponudu svojih najdražih marki poput Reiss, Zare, L.K. Bennett i J.Crew. A ako vidi nešto što joj se sviđa ili će to naručiti ili će skoknuti do King’s Roada i isprobati par kombinacija“, tvrdi izvor.

© Cover media, Profimedia

Pročitajte i...

Kate i William danas slave desetu godišnjicu braka, prisjetili smo se tog svečanog dana

Prošlo je deset godina od vjenčanja koje je pratilo preko dvije milijarde ljudi

meghan markle i princ harry

Tajne poruke utkane u neke od najpoznatijih kraljevskih lookova

5 kreacija koje su obilježile neke od najvažnijih događaja u britanskoj kraljevskoj obitelji i poslale poruke onima koji ih znaju iščitati

Kate Middleton izdaje knjigu fotografija o pandemiji

Knjiga 'Hold Still' nastala je u suradnji ljubiteljice fotografije vojvotkinje od Cambridgea i National Portrait Gallery

Kako vojvotkinja od Cambridgea nosi monokromatske lookove? Kraljevski!

Kate Middleton godinama je vjerna istom stilu, ali i pojedinim odjevnim komadima koje je nosila i posljednjih tjedana

Po uzoru na Kate ili Meghan - koji vam stil vježbanja više odgovara

Dvije vojvotkinje, dva sasvim različita pristupa fitnessu

TREND ALERT: omiljeni gumenjaci kraljevske obitelji

Ako se veselite melankoličnim kišnim popodnevima, kariranim dekicama i dugim šetnjama po šuškavom lišću, a vaš wet dream uključuje princa Harrya i engleski countryside, trebaju vam i ove gumene čizme!

▲ Povratak na vrh