Majka je najbolji savjetnik

03.02.2014.

Vojvotkinja od Cambridgea uz pomoć majke Carol priprema garderobu za putovanje po Australiji

Majka prijestolonasljednika Georgea i supruga princa Williama, vojvotkinja od Cambridgea, planira pratiti muža u Australiju nešto kasnije tijekom ove godine.

„Put u Australiju je jako važan i Kate se već sad bacila na zadatak sortiranja garderobe, a tu joj najviše pomaže njezina majka. Zajedno biraju što će kneginja nositi svakoga dana“, izvor je rekao britanskom časopisu Look.

„Kate isprobava odjeću, dok Carol fotografira svaku kombinaciju te joj dodijele etiketu s datumom i mjestom gdje će ju Kate nositi. Nakon toga se dogovore oko frizure i cipela za svaku kombinaciju.“

Poznata 32-godišnjakinja voli i pristupačnu modu te street brendove koje nose mlade žene diljem svijeta pa se tako pamti i njezina crno bijela točkasta haljina iz Topshopa te ogrlica iz Zare koju je nosila na crvenom tepihu.

„Ne bi me čudilo da je Catherine već pogledala ponudu svojih najdražih marki poput Reiss, Zare, L.K. Bennett i J.Crew. A ako vidi nešto što joj se sviđa ili će to naručiti ili će skoknuti do King’s Roada i isprobati par kombinacija“, tvrdi izvor.

© Cover media, Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh