Ako ste se pitali što odjenuti za cijepljenje, Marc Jacobs ima neke ideje…

25.03.2021.

Slavni dizajner iskoristio je cijepljenje protiv Covid-19 kao priliku za dotjerivanje jer, realno, zašto ne

Cijepljenje protiv Covid-19 u svijetu kreće, a neki su tu prigodu za izlazak iz kuće shvatili da kroz modu izraze svoj optimizam. Tako je Marc Jacobs jučer podijelio selfie iz ambulante, primajući drugu dozu Pfizerova cjepiva. Za tu je posebnu prigodu bio #prettyinpink u Balenciaginoj ružičastoj košulji i Comme des Garçons kratkim hlačama sa šljokicama, a sve je upotpunio Celine leopard balonerom i Rick Owens platformama.

Prvu dozu primio je prije tri tjedna u ružičastim hlačama i crnoj majici te naravno, Rick Owens platformama iz kojih ne izlazi.

Marc Jacobs se cijelo vrijeme pandemije odupirao lijenim modnim kombinacijama koje su obilježile posljednju godinu, nosio platforme, šminku i lak za nokte jer ne želi odustati i pronalazi veselje u modi. A ako cjepivo znači i više prilika za izlazak iz kuće, veselimo se njegovim budućim kombinacijama.

Piše: K.S.

Foto: Instagram themarcjacobs

Pročitajte i...

john pavlish

Godišnjica prve virtualne izložbe u Hrvatskoj obilježava se - izložbom uživo

Virtualna izložba 'Faces, Places, Spaces' – autorski projekt PRiredba studija i fotografa Johna Pavlisha bit će predstavljena uživo u Galeriji Kranjčar na samu obljetnicu

LinkedIn uvodi promjene koje bi trebale pomoći roditeljima koji se žele vratiti na tržište rada

Nakon što je Heather Bolen u članku prozvala LinkedIn da koristi seksističku i zastarjelu terminologiju, poznata platforma napokon uvodi promjene koje bi trebale pomoći roditeljima koji traže posao

Kate Middleton izdaje knjigu fotografija o pandemiji

Knjiga 'Hold Still' nastala je u suradnji ljubiteljice fotografije vojvotkinje od Cambridgea i National Portrait Gallery

hotel esplanade testiranje na covid-19

Hotel Esplanade svojim gostima nudi novu uslugu - testiranje na koronu

Kako bi gostima umanjio stres putovanja u doba pandemije i olakšao im boravak, zagrebački hotel Esplanade od sada nudi jedinstvenu uslugu za svoje goste: provođenje testiranja na COVID-19 u prostoru hotela u dogovorenom terminu, brzo i sa stilom, uz posebnu pogodnost: besplatan dolazak medicinskog osoblja i besplatan prijevod na engleski jezik.

Još jedan beauty brend koji nije preživio pritisak COVID-19

Pandemija COVID-19 negativno se odrazila na kompanije širom svijeta, a među njima našao se i svjetski poznati beauty brend Becca Cosmetics koji nakon dva desetljeća zatvara svoja vrata.

▲ Povratak na vrh