Meghan i Harry u prvom podcastu ugostili slavne prijatelje, a Archie je samo šlag na kraju

04.01.2021.

Među sugovornicima je i njihov preslatki sin Archie

Iako su tek nedavno obznanili svoju suradnju s platformom Spotify, prva epizoda podcasta vojvoda od Sussexa je već tu – Archewell Audio Holiday Special. Kao što je najavljeno, posebna blagdanska emisija donosi poruke nade, a među sugovornicima su se pojavili i poznati glazbenik Elton John, tenisačica Naomi Osaka, filmaš Tyler Perry, aktivistica Stacey Abrams i autor Deepak Chopra. Tema polusatne emisije bila je refleksija na proteklu godinu i sve ono što smo naučili o sebi i društvu u tom razdoblju. Nadopunjujući rečenicu “2020. je godina u kojoj…”, gosti su dijelili vlastita iskustva i strahove koje je izazvala pandemija i sve ono što je donijela: Elton John podijelio je vlastite strahove kao starija osoba s postojećim zdravstvenim problemima, ali i kao liječeni alkoholičar naglasio važnost održavanja kontakata s bliskim osobama i podršku skupine anonimnih alkoholičara. Tema mentalnog zdravlja, narušenog svim izazovima i turbulencijama prošle godine, provlačila se kroz emisiju. I dok pripadnici mlađe generacije smatraju da im je komunikacija preko ekrana čak omogućila bolju povezanost i razgovor o osjetljivijim temama, drugi jedva čekaju fizički kontakt, osmijeh i zagrljaj, no svi se slažu u jednom – u 2020. shvatili su svu moć povezanosti, makar one virtualne.

Deepak Chopra tu je misao podcrtao parolom “ljubav u akciji”, pojasnivši: “Ljubav bez djelovanja je nevažna, a djelovanje bez ljubavi besmisleno”, te dodao da je budućnost u suradnji. Smatra da je čovječanstvo spremno za novi narativ: novi kontekst, nova značenja i odnose.

Za kraj u pozitivnoj noti, pustili su pjesmu koja im oboma puno znači – “This Little Light of Mine” Ette James koja je svirala i na njihovom vjenčanju te se odjavili uz smijeh i vrlo jednostavnu i preslatku čestitku sina Archieja: “Happy New Year!”

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

'Pandemija nas je promijenila kao vrstu': Preslušajte kako zvuče nikad ispričane modne priče

Chanel je povezao neke od najinteresantnijih ljudi iz područja mode, glazbe, filma i umjetnosti kako bi porazgovarali o budućnosti kulture

Gdje možete čuti priče iz svijeta slavnih koje će vas zabaviti i izmamiti suzu?

Simpatična Antonija Nazor voditeljica je novog podcasta u kojem celebovi opušteno pričaju priče iz vlastita života

Novi izazov Meghan i Harryja

Što imaju za reći odmetnuti članovi kraljevske obitelji?

Zavirite u necenzurirane video priče sa slavnima

Veliki zaokret u Storyjevim pričama

▲ Povratak na vrh