Meghan Markle blistala na vjenčanju nećakinje princeze Dijane

18.06.2018.

Vovjotkinja je za ovu prigodu odabrala divnu boho haljinu

Princ Harry i Meghan Markle ovog su vikenda bili gosti na vjenčanju nećakinje princeze Dijane, Celije McCourquodale, u crkvi St. Andrew and St. Mary. Celia je kći Dianine najstarije sestre Lady Sarah McCorquodale, a na vjenčanju je nosila tijaru koju je Diana nosila na svom vjenčanju 1981. godine.

Vojvotkinja od Sussexa je za tu prigodu odabrala lepršavu boho haljinu brenda Oscar de la Renta. Radi se o bijeloj haljini ukrašenoj plavim detaljima čija cijena u maloprodaji iznosi čak 5.490 dolara. Harry je odabrao plavu kravatu kako bi odgovarala njenom haljini, a kako su izgledali pogledajte u nastavku.

Piše: N.B.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

Meghan i Harry ponovno na sudu

Nova legalna saga bivšeg kraljevskog para

Beauty tajne: ovo eterično ulje sastavni je dio skincare režima Meghan Markle

Omiljeno rješenje bivše vojvotkinje u borbi protiv akni

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

▲ Povratak na vrh