Meryl Streep se pridružila premijeri druge sezone “Big Little Lies”

30.05.2019.

Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman i Zoë Kravitz okupile su se na premijeri dugoiščekivane druge sezone serije “Male laži”. No, sva pažnja je pala na Meryl Streep koja se pridružila ekipi serije i čije scene svi jedva čekamo vidjeti.

 

 

Streep se seriji pridružila u ulozi svekrve Nicole Kidman. Njezin lik dolazi u Monterey nakon nesreće u kojoj je njezin sin pao niz stepenice, nakon što je otkriveno da je zlostavljao svoju suprugu. Supruga glumi Alexander Skarsgard, sin glumca Stellana Skarsgarda, koji bi se trebao također pojaviti u drugoj sezoni, iako obožavatelji serije očekuju kako se vjerojatno radi o nekakvom flashbacku, iako ima teorija da je lik možda i preživio zlu sudbinu.

 

 

‘Vjerujem u ove djevojke i prva sezona me oduševila’, za Entertainment Tonight je izjavila Meryl Strepp. ‘Sve me oduševilo scenarij, dubina izvedbe, stil, glazba, cijeli svijet koji su izgradili. Jedva čekam vidjeti u kojem će se smjeru kretati priča.”

I mi Meryl, i mi… A do tad, pogledajmo službeni teaser druge sezone.


Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Opsesija čišćenjem (i kako je unovčiti)

Kako postići da stan nakon velikog jesenskog čišćenja zaista ostane tako organiziran?

Pogledajte obrisanu scenu iz filma „Vrag nosi Pradu“

Prizor koji otkriva segment iz života Mirande Priestley za koji nismo znale…

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Zavirite u genijalni vrt glumice Reese Whiterspoon

Život u doba pandemije i socijalna izolacija sigurno bi nam lakše pali da smo je, poput slavne američke glumice, proveli u svom vrtu, uz cvrkut ptica, miris roštilja i ljuljačku od ratana...

nova serija nastala po knjizi autorice Liane Moriarty

Ako obožavate Big Little Lies imamo sjajne vijesti za vas

Jedva čekamo jedva čekamo jedva čekamo!

▲ Povratak na vrh