Meryl Streep se pridružila premijeri druge sezone “Big Little Lies”

30.05.2019.

Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman i Zoë Kravitz okupile su se na premijeri dugoiščekivane druge sezone serije “Male laži”. No, sva pažnja je pala na Meryl Streep koja se pridružila ekipi serije i čije scene svi jedva čekamo vidjeti.

 

 

Streep se seriji pridružila u ulozi svekrve Nicole Kidman. Njezin lik dolazi u Monterey nakon nesreće u kojoj je njezin sin pao niz stepenice, nakon što je otkriveno da je zlostavljao svoju suprugu. Supruga glumi Alexander Skarsgard, sin glumca Stellana Skarsgarda, koji bi se trebao također pojaviti u drugoj sezoni, iako obožavatelji serije očekuju kako se vjerojatno radi o nekakvom flashbacku, iako ima teorija da je lik možda i preživio zlu sudbinu.

 

 

‘Vjerujem u ove djevojke i prva sezona me oduševila’, za Entertainment Tonight je izjavila Meryl Strepp. ‘Sve me oduševilo scenarij, dubina izvedbe, stil, glazba, cijeli svijet koji su izgradili. Jedva čekam vidjeti u kojem će se smjeru kretati priča.”

I mi Meryl, i mi… A do tad, pogledajmo službeni teaser druge sezone.


Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Novi filmovi koje možete gledati doma – sad!

Novi novcati filmovi stižu ranije na streaming servise i možemo vam reći da je izbor prilično sjajan

Pozor! Stiže "Legally Blonde 3" i ovo je sve što zasad znamo

Naša najdraža plavuša s Harvarda i jedna od najdražih plavuša uopće vraća se po treći put, i to u suradnji s Mindy Kaling

Sretne vijesti! Reese Witherspoon priprema čak dva nova rom coma

Okrunjena kraljica žanra priprema dva nova projekta za Netflix, život je dobar, srce nam je na mjestu...

Tri serije kojima ćemo ove godine biti opsjednute

Cate Blanchett kao konzervativna političarka, Reese Witherspoon u još jednoj suburbanoj drami, par ekranizacija bestselera i jedna Gloria Steinem

Best dressed s dodjele nagrada Critic's Choice

Modni izvještaj s glamuroznog eventa

▲ Povratak na vrh