Michelle Obama progovorila o kršenju kraljevskog protokola nakon što je stavila ruku oko kraljice

16.04.2019.

Kako se Michelle izvukla iz neugodne situacije?

Kada je Michelle Obama prvi put srela britansku kraljicu 2009. godine, slučajno je prekršila kraljevski protokol. Bivša prva dama stavila je ruku na Njezino Veličanstvo. Naravno, britanski tisak je cijeli događaj preuveličao, jer se dodir bilo koje vrsta smatra jednim od najvećih tabua vezanih uz britansku monarhiju.

 

 

Premotajmo u budućnost. Sinoć je u O2 areni u Londonu, Michelle otvoreno govorila o tom incidentu pred publikom od nevjerojatnih 15.000 ljudi, jer tako svi zamišljamo trenutak kada će nas netko podsjetiti na nešto što smo zeznuli. No Michelle je cijelu situaciju podnijela kao dama jer je tamo bila kako bi promovirala svoju autobiografiju “Becoming”, koja je već sad jedna od najprodavanijih u svijetu.

 

 

‘Žao mi je, momci”, šalila se, objašnjavajući da je kasnije naučila držati ruke skrivene ili iza leđa. “To je bila apsolutno ispravna stvar, jer je to bila ljudska gesta.” Kraljica se u vrijeme fotografiranja približila Michelle i stavila ruku na njezina leđa. Michelle je ranije rekla kako kraljica misli da je kraljevski protokol “smeće” te da su jedini ljudi koji ga shvaćaju ozbiljno njihovo osoblje.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Modne poruke pomirenja na Bidenovoj inauguraciji

Je li JLo zaista usred nastupa na predsjedničkoj inauguraciji zavapila "Let's get loud?"

Sve o „aktivističkom“ crvenom ružu koji je predstavila Michelle Obama

Bivša američka prva dama udružila je snage s kozmetičkim brendom The Lip Bar i neprofitnom organizacijom When We All Vote u sjajnoj “političko- kozmetičkoj” akciji

Čak i Michelle Obama obožava skandinavske brendove

Što je Michelle nosila u Kopenhagenu i Stockholmu?

Autobiografija Michelle Obame "Becoming" ulazi u povijest

Bivša prva dama bilježi nezapamćen uspjeh

▲ Povratak na vrh