Mikro torbica à la Timothée Chalamet?

13.12.2019.

Trend godine u Chalametovoj verziji

Na sinoćnjoj premijeri Little Women u Parizu, pažnju je svojim stylingom očekivano ukrao Timothée Chalamet. Kompletni stylinzi u samo jednoj nijansi nisu nikakva novost kod posljednjeg filmskog sweethearta (ovom prigodom izbor je pao na magentu), no ovaj put je svima za oko zapeo detalj u Chalametovoj ruci- naime, nosio je, ležerno zakačen za kažiprst, zlatni privjesak Eiffelovog tornja. U eri prvenstveno Jacquemusovih mikro torbica, a kasnije i u varijantama brojnih drugih velikih brendova, kad  torbice tog tipa zapravo nemaju veću utilitarnu funkciju od privjeska za ključeve ili komada nakita, ne čudi nas da je i šarmantni Timothée našao svoju verziju ovog trenda. Izborom accessoiresa Chalamet se možda referira na početak svoje karijere i prve paparazzi snimke u kojima je često viđen s privjeskom Eiffelovog tornja oko vrata.

Izgleda da saga o mikro torbicama, zahvaljujući Chalametu, dobiva svoj nastavak, pa se veselimo vidjeti što ćemo sve u budućnosti zateći na celebrity kažiprstima.

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram, Profimedia

Pročitajte i...

Najiščekivaniji film godine ima ultimativnu. all-star. postavu.

Leo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Chris Evans, Matthew Perry, Ariana Grande… This is not a drill!

9 filmova o kojima će se pričati ove jeseni

Sve što trebate znati o aktualnim festivalskim hitovima koji stižu ove jeseni

Konačno smo saznali kad izlazi novi film Wesa Andersona

Jedva čekamo vidjeti što nam je ovaj put pripremio omiljeni Wes Anderson!

▲ Povratak na vrh