Miley Cyrus optužbena za homofobiju nakon nepromišljenog komentara

22.10.2019.

"Goodbye, Miley."

Nakon što je Miley Cyrus jučer uživo objavila video na Instagramu, mnogi su se uputili na Twitter kako bi izrazili svoju ljutnju, zabrinutost i povrijeđenost zbog pjevačice svojevremenog hita ‘Malibu’.

 

 

“Ne moraš biti gay, postoje dobri ljudi, samo ih moraš naći. ‘ Miley je rekla o svom trenutnom dečku Codyju Simpsonu tisućama obožavatelja, nastavljajući. “Uvijek sam mislila da moram biti gej.” Neki su predložili da su komentari 26-godišnjaka homofobični, jer se prema njima može zaključiti kako je pjevačica htjela reći da je seksualnost izbor.

 

 

Cyrus je brzo odgovorila na kritiku, pojavivši se i na Twitteru i na Instagramu kako bi jasno dala do znanja kako ne vjeruje da je seksualnost izbor i da udvostručuje svoje komentare u vezi s muškarcima s kojima je izlazila:

“Pričala sam stvari o odvratnim momcima, ali dopustite mi da budem jasna, NE IZBJEGAVATE svoju seksualnost. Rođeni ste takvi kakvi jeste. Uvijek mi je prioritet bio zaštita LGBTQ zajednice čiji sam dio. Sretan ponedjeljak!’

Što reći o Miley, nego da bi trebala uzeti dugu pauzu od javnih istupa, jer ovako ne radi uslugu niti sebi, a niti LGBTQ zajednici.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

Liam Hemsworth ponovno ljubi poslije Miley Cyrus

Tko je nova simpatija australskog glumca?

Žene u očima javnosti i mit uzorne djevojke

Kada su očekivanja previsoka?

Miley Cyrus u žestokoj borbi s kritičarima na Twitteru

Varanje, droga i razvod samo su neke od tema kojih se pjevačica dotakla

▲ Povratak na vrh