Moda koja oduzima dah: Lily-Rose Depp u crno-bijeloj prozirnoj haljini

04.10.2019.

Glumica na premijeri u Londonu

Engleska upoznaje svoju novu modnu kraljicu – glumicu Lily-Rose Depp, koja je glumila u povijesnoj drami Kralj. Film je premijerno ipredstavljen sinoć u Londonu, a unatoč hladnom vremenu, zvijezda se pojavila na crvenom tepihu u gotovo prozirnoj i bestežinskoj Chanelovoj haljini u crno-bijeloj boji.

Romantičnu modnu kombinaciju dopunio je remen s logotipom marke, crne cipele i velike dijamantske naušnice. Frizeri Lily-Rose složili su njezinu kosu u urednu, opuštnu nisku punđu, a u šminkanju su isticali oči uz pomoć tuša koji je također bio u bijeloj i crnoj boji. Sve u svemu, kombinacija za pamćenje.

 

 

Ne možemo ne primijetiti kako Lily sve češće na crvenom tepihu podsjeća na majku, poznatu francusku pjveačicu i glumicu Vanessu Paradis u mlađim danima. Jabuka zaista ne pada daleko od stabla.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

10 nezaboravnih haljina koje su od žena stvorile ikone

Lansirale karijere, napretke u tehnologiji, uzrokovale nebrojene kartice teksta i internetske rasprave, proslavile dizajnere koji su ih osmislili... tko bi rekao da sve to mogu - haljine

Posjetite pet modnih metropola kroz kultne filmove

Kad već ne možemo mi k njima, neka najstylish gradovi makar na par sati dođu k nama…

Rihannina londonska rezidencija je na prodaju (i nije nas oduševila)

Rihannina tajna londonska rezidencija u blizini legendarnog Abbey Road studija prodaje se za vrtoglavih 41 milijun dolara!

Ova tri modela haljina viđat ćemo posvuda u jesenskim mjesecima

Znamo što ćemo nositi ove jeseni, a dobra vijest je...

▲ Povratak na vrh