Modne lekcije kraljice drame

22.10.2020.

Christine Quinn, glavna pokretačica drame u Netflixovom hit reality showu "Selling Sunset" nije agentica nekretninama kakvima smo ih zamišljali

Ako ste se u posljednjih par mjeseci zbog nedostatka društvenih događanja potražili utjehu i razbibrigu u gledanju različitih TV programa na koje inače ne biste obratili pozornost, velika je vjerojatnost da ste naletjeli i na Netflixov reality show “Selling Sunset” koji sada ima već tri sezone.

Isprazni dijalozi, prenapuhane razmirice, botox i hamburgeri na poslovnim događanjima zaštitni su znak ovog “guilty pleasurea”, kojeg spašava uvid u basnoslovno skupe i luksuzno opremljene rezidencije na području Los Angelesa i modne kombinacije agentica za nekretnine. Među njima se naravno ističe ona koja svojim izjavama, pojavom i klikerom za privlačenje pozornosti grabi našu pažnju – Christine Quinn.

Business casual? Don’t know her. Christine Quinn samouvjereno korača ulaštenim podovima raskošnih vila u vrtoglavo visokim Louboutinkama i zabacuje svoje platinaste uvojke dok izgovara višemilijunske cifre potencijalnim kupcima. Neonski zelene štikle iste su boje kao ubačeni pramenovi u punđi, kožne lakirane suknje, total ružičasti look, a da ne spominjemo “white wedding” – bijelo vjenčanje na kojem su samo mladenka i mladoženja bili u crnom.

S novim stilom života koji joj je omogućio show, Christine je izjavila da su joj omiljeni dizajneri Louis Vuitton, Balenciaga i Gucci, ali da voli i futurističke i fetišističke kreacije manje razvikanih brendova. Ima svojevrsnu ovisnost o Louboutinkama, te ih tako posjeduje oko 400 pari, a za svaki model zna visinu pete i platforme.

No nije uvijek živjela na visokoj nozi, pa je tako kao mlada djevojka koja se željela istaknuti rezala i prekrajala veste i suknje koje je dobivala od sestre ili kupovala u lokalnom dućanu. Konstatirala je da se ne srami nijedne svoje odjevne kombinacije, jer svaka priča svoju priču i na kraju zaključila da je najbolje što možete napraviti za sebe i svoj modni stil vrlo jednostavno – biti svoja!

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia, Instagram (thechristinequinn)

Pročitajte i...

Kraj ere Kardashianki?

Kako reality show 'Keeping Up With The Kardashians' ulazi u posljednju, 20. sezonu, pitamo se je li to zaista kraj i što to znači?

Priče o odjeći koju čuvamo

Taman u vrijeme velikog proljetnog pospremanja stiže nova dokumentarna serija na Netflix

Katherine Heigl se vratila pred kamere i rekla što misli o epitetu 'teška' koji su joj nadjenuli u Hollywoodu

Katherine Heigl zvijezda je nove serije 'Firefly Lane' i filma 'Fear of Rain'

Snimanje nove sezone 'Bridgertona' počinje uskoro, a ovo zasad znamo

Daphne i Simon više nisu u fokusu, a pojavljuju se i neki novi likovi na londonskoj društvenoj sceni...

▲ Povratak na vrh