Modno usklađeni par više ne skriva svoju ljubav

24.05.2017.

Kourtney Kardashian ima novog dečka i već je s njim u Cannesu

Kourtney Kardashian napokon je prekrižila Scotta Disicka, inače oca njezino troje djece, i nastavila sa svojim životom. Barem zasad. Novi odabranik njezina srca je 24 – godišnji boksač i model Younes Bendjima od kojeg se ne odvaja posljednjih nekoliko mjeseci.

 

 

Nakon što je prekinuo s Jourdan Dunn, Younes se definitivno posvetio odnosu s Kourtney s kojom je trenutno u Cannesu gdje uživaju u ljetnim radostima, kupanju i sunčanju, kao i druženju s brojnim slavnim osobama. Ovaj se novi par počeo i modno usklađivati tako da su definitivno otvorili novu stranicu svog odnosa i zasigurno ćemo ih sve češće viđati u društvenim kronikama.

M.B.
Fotografije: profimedia

Pročitajte i...

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Kourtney Kardashian spektakularnu liniju održava sladoledom!?

Ne vjerujemo da spektakularnu liniju održava sladoledom, no pristaje joj spektakularno

Kourtney Kardashian izaziva uzdahe u kožnoj haljini

Nošenje ovakve haljine zahtjeva hrabrost i vrhunsku liniju

▲ Povratak na vrh