Monica Bellucci i Vincent Cassel ponovno zajedno

01.09.2019.

Venecijanski filmski festival ponovno spojio filmske zvijezde

Venecijanski filmski festival – suzdržan i konzervativan – odjednom je postao glavno mjesto senzacionalnog susreta jednog od najvećih europskih filmskih parova. Prisjetimo se, Bellucci i Cassel su tijekom braka koji je trajao 14 godina snimili čak devet filmova zajedno.

 

 

Prvi put nakon razvoda Monica Bellucci i Vincent Cassel predstavili su zajednički rad – novu verziju filma francuskog redatelja Gasparda Noéa Irreversible koji je 2002. godine šokirao javnost na filmskom festivalu u Cannesu. 17 godina poslije premijere, francuski redatelj ponovno je montirao poznati film u skladu sa suvremenim trendovima. Pred kritičarima su novu verziju filmske trake predstavili glavni glumci i bivši supružnici Vincent Cassel i Monica Bellucci.  Popodne su bivši partneri zajedno prisustvovali press događanjima, a navečer su se pojavili na premijeri samog filma.

 

Na večernjoj premijeri filma Bellucci je izgledala predivno u crvenoj haljini brenda Dolce & Gabbana, dok se Vincent Cassel odlučio za ležernu crnu kombinaciju.

 

 

Glumčeva nova supruga Tina Kunakey, koja ga podržava na svim događajima, nije se pojavila na crvenom tepihu na dan premijere, već je prisustvovala eventu modne marke Armani.

.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

It djevojka: Deva Cassel

Kad smo je posljednji put vidjeli, bila je slatka djevojčica u naručju svoje slavne majke Monice Bellucci. No vrijeme leti pa je Deva preko noći izrasla u 15-godišnju ljepoticu i zaštitno lice novog D&G mirisa

Najveće svjetske zvijezde okupile su se na bajkovitoj Diorovoj reviji

Slikovita revija sadržavala je stabla koja će ponovo zasaditi u Parizu

Najbolje odjeveni ovog tjedna su...

Što su zvijezde nosile?

▲ Povratak na vrh