Najbizarniji momenti iz ljubavnog života Johnnya Deppa i Amber Heard

18.07.2020.

Još od suđenja O.J Simpsonu nije neki sudski spor izazvao toliko zanimanja kao onaj između Deppa i britanskog tabloida “The Sun”. Holivudska zvijezda tužila je magazin jer su ga proglasili zlostavljačem žena i to na osnovu izjava njegove bivše, pa trenutno oboje u Londonu iznose svoju stranu priče. I puno prljavog veša…

Bilo je tu gađanja mobitelima, alkohola i droge, fizičkih obračuna, ali i nekih toliko suludih osvetničkih poteza da ne sumnjamo kako će o toksičnoj vezi Johnnya Deppa i Amber Heard prije ili kasnije snimiti film. Žanr? Horor s elementima komedije. Jer kako drugačije opisati pakosti koje su jedno drugome priređivali: Amber je navodno namjerno obavila veliku nuždu u Deppovom krevetu, a Depp je mokreći, svojim penisom ispisao njezino ime na zidu. Amber mu je u jednoj svađi otkinula komadić prsta zbog čega je završio u bolnici, a u drugom je okršaju supružnika bez glave umalo ostao Amberin psić Pistol, kojeg je Johnny navodno ščepao za vrat tijekom vožnje automobilom i izbacio rukom kroz prozor, prijeteći joj da će ga ispustiti. Svi ovi prljavi detalji izašli su tijekom svjedočenja u procesu u kojem slavni glumac tuži tabloid i urednika Dana Woottona jer ga je u tekstu iz 2018. nazvao “zlostavljačem žena”.

Teško je reći tko laže a tko govori istinu, no niti jedan od bivših partnera nije „cvijeće“. Na sudu je prikazana snimka na kojoj Depp razbija boce i viče na tadašnju suprugu, te je sasvim jasno pod utjecajem alkohola ili droge, što glumac ne negira, ali tvrdi da ga je Amber namjerno provocirala s ciljem da sve to snimi i iskoristi protiv njega. Deppova priča svodi se na to da se Amber za njega udala iz koristoljublja, zbog utjecaja koji ima u Hollywood, te da ga je kontinuirano varala, ponižavala te fizički nasrtala na njega (čupala za kosu, pljuskala i gađala stvarima), dok Amber Deppa prikazuje kao agresivnog i posesivnog ovisnika. Svjedočio je i glumčev bivši asistent koja tvrdi da je Amber alkoholičarka koja „dnevno popije dvije boce vina“, te da je ona bila agresivac u vezi ( u mailovima ju je zvao „Mike Tyson“), a jedino što je sigurno jest da je njihov braka bio otpočetka osuđen na propast. Dokazi, koje je prikupio tim odvjetnika Amber Heard sugerira da se u zadnjim fazama braka povjerenje slomilo do te mjere da je Depp želio odlučivati kako će se njegova supruga odijevati te u kojim će filmovima glumiti.

Johnny priznaje kako nije želio da mu supruga glumi u filmu u kojem bi joj partner bio James Franco, ali s dobrim razlogom: jer je to muškarac s kojim ga je tijekom braka prevarila (šuška se kako je i Elon Musk na listi njezinih ljubavnika). Svoje su svjedočenje dale i Deppove bivše velike ljubavi, glumice Winona Ryder i njegova bivša supruga Vanessa Paradis, koje su obje konstatirale da je Johnny dobra i neagresivna osoba, te da one nikad nisu doživjele ništa od onoga što Amber opisuje. Depp je priznao da je imao svoju mračnu fazu tijekom veze s Amber, u trenutku kad mu je umrla majka i kad je upao u financijske probleme, koja je rezultirala konzumiranjem ogromnih količina alkohola i droge, no tvrdi da ne samo kako ga Amber nije podržava u želji da se „očisti“ već ga je svako malo nutkala pićem i drogom. „Ona je sociopat, ima narcistički poremećaj i samo jednu želju: da mi uništi život“, konstatirao je glumac koji se nada da će na sudu uspjeti dokazati da je Amber, a ne on istinski zlostavljač.

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kulturalna aproprijacija: Tko, što, kako, čije?

Od spotova koji su povučeni nakon samo nekoliko sati preko bojkota brendova do nebrojenih online napada i gotovo jednako nebrojenih isprika javnih osoba - kulturalna aproprijacija danas je postala diskurzivno bojno polje. No što je ona zapravo i kako o njoj danas govoriti?

Peach Pink - nova boja kose Amber Heard je nijansa plave koju želimo

Jedan od najatraktivnijih trendovskih boja ovog ljeta

Koje je značenje najpopularnijeg modnog dodatka na Zlatnom globusu?

Godina dana nakon pojavljivanja, Time's Up pokret nije zaboravljen

"Aquaman" Premiere

Amber Heard i Nicole Kidman oduševile glamurom

Predivne glumice u sasvim različitim kombinacijama

▲ Povratak na vrh