Najbolja beauty izdanja s ovogodišnje Met Gale

07.05.2019.

Moderne Barbie lutke i raskošne krune, koja su nas još beauty izdanja oduševila ove godine?

Još jedna Met Gala je iza nas, a osim genijalnih odjevnih kombinacija poznati su nas oduševili i svojim beauty izdanjima.

Kao i uvijek popularni su bili ukrasi za kosu, a posebno nas je oduševila Dakota Johnson koja je nježni make-up upotpunila metalnim rajfom za kosu, Gigi Hadid s metalizirano  kapom koja se savršeno uklopila s predimenzioniranim trepavicama, dok nas je Gemma Chan oborila s nogu raskošnom krunom.

Kacey Musgraves i Lady Gaga postale su prave Barbie lutke i savršeno su izgledale s make-upom ružičastih tonova, a Lily Collins nas je oduševila ljubičastim sjenilom za oči u stilu 60-ih.

Kim Kardashian izgledala je kao prava voštana figura, dok je Kristen Stewart na jedan dan postala David Bowie.

Tko nas je još oduševio otkrijte u galeriji.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh