Najbolja izdanja s crvenog tepiha Met Gale 2019.

07.05.2019.

Da, Lady Gaga je promijenila četiri kombinacije na crvenom tepihu, ali tko nas je još oduševio?

Jučer je u njujorškom muzeju Metropolitan održana još jedna Met Gala i moramo priznati da smo doista oduševljeni količinom genijalnih odjevnih kombinacija koje su bile u potpunosti u skladu s temom.

Naravno prva na listi najbolje odjevenih svakako je Lady Gaga koja je za ovu prigodu na crvenom tepihu promijenila čak četiri odjevne kombinacije s potpisom Brandona Maxwella. U temu se odlično uklopio i Moschino, a njihove komade vidjeli smo na Kacey Musgraves koja je na jedan dan postala Barbie lutka te Katy Perry koja se pretvorila u luster.

Ove godine nije zakazao ni Versace, a njihove pernate komade vidjeli smo na Kendall i Kylie Jenner te Lupiti Nyong’o dok je Serena Williams odabrala raskošnu haljinu cvjetnog uzorka.

Brend večeri bio je naravno i Gucci, a njihove haljine odlično su nosile Saoirse Ronan, Dakota Johnson i Florence Welch.

Emily Blunt i Gigi Hadid briljirale su u Michael Kors kombinacijama, Celine Dion nam je još jednom dokazala da je doista kraljica visoke mode u Oscar de la Renta kreaciji, Zendaya nas je oduševila kao moderna Tommy Hilfiger pepeljuga, Kate Moss nikada nije izgledala bolje u Marc Jacobs izdanju, Janelle Monae je briljirala u neobičnoj nadrealističkoj Christian Siriano haljini, a Cardi B je pomela konkurenciju u raskošnoj Thom Browne haljini koja je prekrila gotovo cijeli crveni tepih.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Celebi koji su se upoznali – na poslu

Okej, svi znaju da su se Brad Pitt i Angelina Jolie zaljubili na snimanju filma „Mr. and Mrs. Smith“, no jeste li znali da je John Legend suprugu Chrissy upoznao na snimanju svog spota, a Natalie Portman svog muža na satovima baleta za film „Black Swan“. Evo još par zanimljivih spojeva biznisa i užitka…

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

▲ Povratak na vrh