Najbolje i najgore odjevene zvijezde ovog tjedna su…

01.09.2019.

Što su zvijezde nosile?

U tjednu iza nas napokon možemo reći kako su zvijezde ponovno krenule na događanja poslije ljetnih odmora. Gigi Hadid i Bella Hadid su zasjale na crvenom tepihu VMAs nagrada u New Yorku, dok su velike filmske zvijezde sljetjele u Veneciju kako bi prisustvovale Venecijanskom filmskom festivalu.

Pjevačica H.E.R. je na dodjelu nagrada donijela živu zmiju koju je nosila kao šal, a kultna reperica Lil’ Kim je izgledala apsolutno neprepoznatljivo, ne toliko zbog modne kombinacije, koliko zbog ostalih radova koje je napravila na sebi. Moramo priznati kako događanja kao što su to VMAs nagrade uvijek traže određenu dozu ekstravagancije, tako da iako možda nisu pogriješile, svakako ne bi ni jednu od tih modnih kombinacija gledali dvaput. U prvoj galeriji otkrijte što su zvijezde nosile na VMAs nagradama.

 

A rad koji su mukotrpno pripremali filmaši napokon je izašao na vidjelo na talijanskom Biennaleu, koje je ugostilo neke od najvećih imena filmske industrije poput Brada Pitta, Liv Tyler, Vincenta Cassela i Monice Bellucci te mnogih drugih koji su došli premijerno predstaviti svoje filmove. U nastavku otkrijte predivne večernje i dnevne toalete s filmskog festivala, odmorite oči i uživajte.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

A što u izolaciji radi Brad Pitt?

Nakon što je jedan američki tračerski magazin objavio vijest o tome kako su Brad i njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, već 22 dana zajedno u izolaciji, došlo nam je da izađemo na balkone i zaplješćemo od ushita. Ali…

Bella Hadid i Chiara Ferragni otkrile su Tik Tok

Fashionistice su u izolaciji otkrile Tik Tok

Pogledajte naš izbor najzabavnijih videa koje su kreirale cure iz modnog svijeta

Brend koji obožavaju sestre Hadid i Celine Dion predstavio je odličnu novu kolekciju!

Ksenia Schnaider oduševila svojim genijalnim reinterpretacijama klasičnoga jeansa

Kendall i sestre Hadid u divnoj Burberry kampanji

Je li ovo "it" kampanja sezone proljeće/ljeto 2020.?

▲ Povratak na vrh