Najbolji glamurozni i malo manje glamurozni momenti s dodjele Zlatnih globusa

01.03.2021.

Još uvijek smo u čudnom pandemijskom razdoblju pa su se neki dobitnici, voditeljice i prezenteri pojavili na crvenom tepihu i pozornici dok se većina nominiranih na dodjelu uključila putem videopoziva i dokazala - zvijezde su baš poput nas!

Daniel Kaluuya, dobitnik Zlatnog globusa za najbolju sporednu ulogu u filmu ‘Judas and the Black Messiah’ je baš kao mi na svim Zoom sastancima – gotovo nismo imali priliku čuti njegov govor jer je zaboravio uključiti mikrofon tijekom videopoziva. U istoj kategoriji bio je nominiran i Bill Murray za ulogu oca u filmu Sofije Coppole ‘On the Rocks’, a njegovo javljanje iz vrta, sjedeći havajskoj košulji, djelujući pomalo zbunjeno cijelom situacijom, može se opisati jednom riječju: ‘mood’.

Kad se podvuče crta, apsolutni pobjednik večeri bio je Netflix: serija ‘The Crown’ osvojila je nagrade za najbolju dramsku seriju, glavnog glumca i glumicu te sporednu žensku ulogu, ‘Trial of the Chicago 7’ najbolji scenarij, ‘I Care A Lot’ najbolju glumicu u komediji ili mjuziklu, ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ nagrada za najboljeg glumca dodijeljena je pokojnom Chadwicku Bosemanu, a ‘Damin gambit’ osvojio je nagrade za najbolju seriju i glumicu u limitiranoj seriji.

Nagradu za najbolji dramski film i najbolju režiju dobio je ‘Nomadland’ Chloe Zhao, Andra Day nagrađena je za svoje tumačenje Billie Holiday. ‘Borat’ je dobio čak dvije nagrade – za najbolju komediju i najboljeg glumca u komediji.

Format u kojem su se nominirani glumci i glumice javljali iz svojih domova okruženima obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima dali su sasvim novu dimenziju inače ‘ispoliranom’ imidžu koji se prikazuje na uobičajenim dodjelama nagrada, a najbolje lookove večeri koje su zvijezde nosile na crvenom tepihu ili kod kuće ispred Zoom kamere pogledajte u galeriji.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Instagram (lilyjcollins, cynthiaenixon, ellefanning)

Pročitajte i...

10 nezaboravnih haljina koje su od žena stvorile ikone

Lansirale karijere, napretke u tehnologiji, uzrokovale nebrojene kartice teksta i internetske rasprave, proslavile dizajnere koji su ih osmislili... tko bi rekao da sve to mogu - haljine

'Emily u Parizu' se smiješi Zlatni globus?! I još neke iznenađujuće nominacije...

Napokon više ženskih imena na popisima nominiranih, no neki izostavljeni naslovi izazvali negodovanje

Modni događaj sezone ELLE Style Awards powered by H&M ekskluzivno pogledajte - ovdje!

Ovoogodišnju dodjelu prestižnih nagrada za stil ELLE Style Awards powered by H&M pogledajte upravo ovdje!

Istaknuti lookovi sinoć održane dodjele nagrada AMAs

Spoiler alert: J.Lo (opet) zvijezda večeri

▲ Povratak na vrh