Najbolji glamurozni i malo manje glamurozni momenti s dodjele Zlatnih globusa

01.03.2021.

Još uvijek smo u čudnom pandemijskom razdoblju pa su se neki dobitnici, voditeljice i prezenteri pojavili na crvenom tepihu i pozornici dok se većina nominiranih na dodjelu uključila putem videopoziva i dokazala - zvijezde su baš poput nas!

Daniel Kaluuya, dobitnik Zlatnog globusa za najbolju sporednu ulogu u filmu ‘Judas and the Black Messiah’ je baš kao mi na svim Zoom sastancima – gotovo nismo imali priliku čuti njegov govor jer je zaboravio uključiti mikrofon tijekom videopoziva. U istoj kategoriji bio je nominiran i Bill Murray za ulogu oca u filmu Sofije Coppole ‘On the Rocks’, a njegovo javljanje iz vrta, sjedeći havajskoj košulji, djelujući pomalo zbunjeno cijelom situacijom, može se opisati jednom riječju: ‘mood’.

Kad se podvuče crta, apsolutni pobjednik večeri bio je Netflix: serija ‘The Crown’ osvojila je nagrade za najbolju dramsku seriju, glavnog glumca i glumicu te sporednu žensku ulogu, ‘Trial of the Chicago 7’ najbolji scenarij, ‘I Care A Lot’ najbolju glumicu u komediji ili mjuziklu, ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ nagrada za najboljeg glumca dodijeljena je pokojnom Chadwicku Bosemanu, a ‘Damin gambit’ osvojio je nagrade za najbolju seriju i glumicu u limitiranoj seriji.

Nagradu za najbolji dramski film i najbolju režiju dobio je ‘Nomadland’ Chloe Zhao, Andra Day nagrađena je za svoje tumačenje Billie Holiday. ‘Borat’ je dobio čak dvije nagrade – za najbolju komediju i najboljeg glumca u komediji.

Format u kojem su se nominirani glumci i glumice javljali iz svojih domova okruženima obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima dali su sasvim novu dimenziju inače ‘ispoliranom’ imidžu koji se prikazuje na uobičajenim dodjelama nagrada, a najbolje lookove večeri koje su zvijezde nosile na crvenom tepihu ili kod kuće ispred Zoom kamere pogledajte u galeriji.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Instagram (lilyjcollins, cynthiaenixon, ellefanning)

Pročitajte i...

Fantastična moda na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu

Samo nekoliko dana nakon haute couture revija, neke smo kreacije imali prilike vidjeti na zvijezdama festivala na Azurnoj obali

10 nezaboravnih haljina koje su od žena stvorile ikone

Lansirale karijere, napretke u tehnologiji, uzrokovale nebrojene kartice teksta i internetske rasprave, proslavile dizajnere koji su ih osmislili... tko bi rekao da sve to mogu - haljine

'Emily u Parizu' se smiješi Zlatni globus?! I još neke iznenađujuće nominacije...

Napokon više ženskih imena na popisima nominiranih, no neki izostavljeni naslovi izazvali negodovanje

Modni događaj sezone ELLE Style Awards powered by H&M ekskluzivno pogledajte - ovdje!

Ovoogodišnju dodjelu prestižnih nagrada za stil ELLE Style Awards powered by H&M pogledajte upravo ovdje!

▲ Povratak na vrh