S njima je malo teže oprati suđe, ali nije ni bitno: Najluđe manikure s dodjele Grammyja

16.03.2021.

Tražite inspiraciju za proljetne manikure? Zvijezde su na Grammyjima poručile da su in dugi, duži, najduži nokti!

Najbližoj verziji nekadašnjih red carpet momenata u posljednjih godinu dana svjedočili smo na nedjeljnoj dodjeli nagrada Grammy, a osim haljina i kostima za nastup, pažnju su nam privukli i novi beauty trendovi.

H.E.R.

Kod većine pjevačica primijetile smo glamurozni trend izrazito dugih noktiju i elaboriranih manikura koje kao da poručuju: imam pomoć u kući. To nisu nokti kojima se obavljaju kućanski poslovi, već se drže Grammyji. Kraljica Bey imala je čak dvije manikure: jednu za afterparty na koji je nosila srebrnu haljinu, a nokte je uredila u stilu moderne francuske manikure sa zlatnim vrhovima. Za samu dodjelu imala je zlatne ‘nokte’ ugrađene u duge kožne Schiaparelli rukavice.

Beyonce Grammy
Beyonce
Beyonce
Beyonce

Za dvije različite manikure odlučila se i pop princeza Dua Lipa: ružičasti french nosila je na nastupu, a nokte ukrašene leptirima iskombinirala je s Versaceovom haljinom.

Dua Lipa
Dua Lipa
Dua Lipa
Dua Lipa

Pjevačica i prijateljica Harryja Stylesa Lizzo odlučila se za sedefasti lak na dugim noktima, koji ne odvlači pozornost od dijamantnog nakita koji je nosila, a kolegica Megan Thee Stallion također je odabrala neutralniji ton, te naglasila dužinu.

Lizzo
Lizzo
Lizzo
Lizzo
Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion

Glazbenica H.E.R upotpunila je svoj grimizni look naočalama i manikurom u istoj boji, a total look nosila je i Billie Eilish, čiji su iscrtani, uobičajeno dugi nokti, odražavali šare njezina odijela.

H.E.R.
H.E.R.
Billie Eilish
Billie Eilish

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Instagram lizzobeeating, dualipa

Pročitajte i...

zerina akers

Beyonceina stilistica pokrenula novu shopping platformu

Kako je profil na Instagramu spojio aktivizam i biznis

Beyoncé pokazala kako nositi denim na denim ovog proljeća...

...a mi smo odabrali 15 high-street komada kojima smo rekreirali njen dizajnerski look!

'Aurora' je posljednji hit u manikuri

Kao polarna svjetlost na noktima...

Renesansa zloglasne 'F-word'

Sestrinstvo je odavno feministički ideal, no kako se borba tijekom desetljeća granala, neki sestrinski podmlaci počeli su se brutalno sudarati. U svjetlu recentnih okršaja i suvremenih izazova Ana Fazekaš pita se je li riječ o neminovnim sestrinskim svađama ili je vrijeme da se stari ideali iz korijena preispitaju?

Stari normalni crveni tepih: Najbolji lookovi sinoćnje dodjele Grammyja

Neka od najvećih glazbenih imena pojavila su se na pozornici, a nama je to bila prilika da ponovno vidimo zvijezde u akciji (i cool dizajnerskim kombinacijama)

▲ Povratak na vrh