Najseksi muškarac na svijetu jednom Instagram objavom slomio mnoga srca

11.01.2021.

Ima li javnije potvrde ljubavi od Instagram posta?

Michael B. Jordan, najseksi muškarac na svijetu, po izboru časopisa People (i brojnih žena) sinoć je na Instagramu objavio mračnu fotografiju s djevojkom čime je potvrdio višemjesečna šuškanja i narušio maštarije mnogobrojnih obožavateljica. Glumac koji je proboj na scenu imao još u tinejdžerskim danima s ulogom Wallacea u hit seriji Žica, svjetsku slavu ostvario je ulogama u akcijskim filmovima Fantastična četvorka i Black Panther.

Iako su ga tijekom karijere mediji povezivali s brojnim ženama, Michael B. Jordan se trudio svoj intimni život takvim i održati – privatnim, pa je rijetko komentirao glasine, ističući donedavno da je u potrazi za nekim posebnim te da ima listu karakteristika koje traži od bolje polovice, što je možda razlog zašto je još uvijek single. No, čini se da je ono što je tražio napokon i pronašao. Tko je sretna odabranica?

Lori Harvey, 24-godišnja je glumica, model i influencerica, kći poznatog američkog voditelja Stevea Harveya. Za razliku od samozatajnog Jordana, Lorine dosadašnje veze su bile poznate u javnosti, pa ju se povezivalo sa sinom repera P.Diddyja Justinom Combsom (ali i samim Diddyjem), te reperima Trey Songzom i Futureom, premda ona sam to nije službeno potvrdila.

Instagram: loriharvey

S obzirom na, neobično za Michaela, dijeljenje intimnih trenutaka na društvenim mrežama, čini se da je veza o kojoj se nagađa već duže ozbiljna, a sretnom paru koji se pronašao usred kaosa 2020. možemo samo poželjeti puno sreće.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Instagram (michaelbjordan)

Pročitajte i...

Nižu se strašne optužbe na račun Alexandera Wanga

Sve više užasavajućih svjedočanstava o predatorskom ponašanju modnog miljenika izlazi na vidjelo...

Pozadina idile na društvenim mrežama

Nepoznata priča fotografije koja utjelovljuje nepodnošljivu lakoću postojanja

Kako je Courteney Cox oduševila fanove

Najoriginalnija čestitka - ikad!

Profil na društvenim mrežama koji vraća vjeru u čovječanstvo

Kako to izgleda kad se ljudi na društvenim mrežama okupe u zajednicu?

12 otkačenih Instagrama koji spajaju umjetnost i hranu

Naše dvije najdraže stvari ikad spojene u dvanaest nadrealnih profila koji će vam uljepšati život

Influenceri imaju novo IT mjesto u Zagrebu za snimanje najbolje Instagram fotke

adidas je u svom storeu u Ilici postavio genijalan infinity photobooth u kojem su se do sada već snimili hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić, poznati domaći influenceri Fran Lauš i Cindy Šoštarić te mnogi drugi

▲ Povratak na vrh