Najseksi muškarac na svijetu jednom Instagram objavom slomio mnoga srca

11.01.2021.

Ima li javnije potvrde ljubavi od Instagram posta?

Michael B. Jordan, najseksi muškarac na svijetu, po izboru časopisa People (i brojnih žena) sinoć je na Instagramu objavio mračnu fotografiju s djevojkom čime je potvrdio višemjesečna šuškanja i narušio maštarije mnogobrojnih obožavateljica. Glumac koji je proboj na scenu imao još u tinejdžerskim danima s ulogom Wallacea u hit seriji Žica, svjetsku slavu ostvario je ulogama u akcijskim filmovima Fantastična četvorka i Black Panther.

Iako su ga tijekom karijere mediji povezivali s brojnim ženama, Michael B. Jordan se trudio svoj intimni život takvim i održati – privatnim, pa je rijetko komentirao glasine, ističući donedavno da je u potrazi za nekim posebnim te da ima listu karakteristika koje traži od bolje polovice, što je možda razlog zašto je još uvijek single. No, čini se da je ono što je tražio napokon i pronašao. Tko je sretna odabranica?

Lori Harvey, 24-godišnja je glumica, model i influencerica, kći poznatog američkog voditelja Stevea Harveya. Za razliku od samozatajnog Jordana, Lorine dosadašnje veze su bile poznate u javnosti, pa ju se povezivalo sa sinom repera P.Diddyja Justinom Combsom (ali i samim Diddyjem), te reperima Trey Songzom i Futureom, premda ona sam to nije službeno potvrdila.

Instagram: loriharvey

S obzirom na, neobično za Michaela, dijeljenje intimnih trenutaka na društvenim mrežama, čini se da je veza o kojoj se nagađa već duže ozbiljna, a sretnom paru koji se pronašao usred kaosa 2020. možemo samo poželjeti puno sreće.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Instagram (michaelbjordan)

Pročitajte i...

khloe kardashian

Čini se da Khloé Kardashian još uvijek ne zna jesu li joj draže savršenosti ili nesavršenosti...

Kako je jedna loše osvijetljena slika bacila novo svjetlo na društvo u kojem živimo i što je prava 'kvaka 22'

Nedostaju vam putovanja? Donosimo mali modni eskapizam u europske metropole

Modne blogerice izravno prenose kulturu gradova u kojima žive svojom estetikom i stilom

Kraj jedne ere: Kako je selfie postao sinonim za selfish… i što pandemija ima s tim

Jeste li primijetili promjenu na društvenim mrežama? Nakon godina probijanja kroz nepregledne gomile fotošopiranih autoportreta, napućene usnice i Bambi eyes počinju nestajati s radara virtualne zbiljnosti. To je vrlo vjerojatno jedina pozitivna stvar koja nam se dogodila u 2020.

Kraj ere Kardashianki?

Kako reality show 'Keeping Up With The Kardashians' ulazi u posljednju, 20. sezonu, pitamo se je li to zaista kraj i što to znači?

'Izgledaš umorno...' - Bella odgovorila na komentar koji nitko nikad ne želi čuti

U najnovijem izdanju svakodnevne torture nerealnih očekivanja...

▲ Povratak na vrh