Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

21.05.2020.

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Elon Musk i Grimes

Dolazak ove celebrity bebe odjeknuo je cijelim svijetom najviše zbog, u najmanju ruku, neobičnog izbora imena.  Vjerujemo da ćemo o malenom, khm, X Æ A-12-u još puno čitati, a umjesto kolica očekujemo svemirski brod. I lasere koji izlaze iz očiju i peckaju hejtere. U svakom slučaju, želimo mu dobrodošlicu.

Katy Perry i Orlando Bloom

Prije otprilike dva mjeseca stigla je sretna vijest iz Perry-Bloom tabora. Dolazak djevojčice Katy je najavila u spotu za pjesmu Never Worn White, a isti je dan objavila na Twitteru kako joj je veliko olakšanje da ne mora više uvlačiti trbuh u javnosti. Nadamo se da će joj ostatak trudnoće proći opušteno, vjerujemo da drugo stanje u vrijeme globalne pandemije nije lako podnositi.

Joaquin Phoenix i Rooney Mara

Ovaj ekstremno privatan glumački par također očekuje prinovu. Termin i ostali detalji nisu zasad poznati, a vjerujemo da će tako i ostati. Veselimo se ovoj potencijalno jako talentiranoj bebici!

Gigi Hadid i Zayn Malik

On and off par Gigi i Zayn očekuju bebu! Vijest je iscurila u medije netom nakon Giginog 25. rođendana, ali prije nego što je jedan od najzgodnijih celebrity parova imao priliku priopćiti svijetu svoje velike novosti kad i kako su to sami htjeli. Ipak, sad kad je sve izašlo na vidjelo svoju sreću ne kriju, a Gigi je vijest nedavno i osobno potvrdila na Tonight Showu Jimmy Fallona.


Chloë Sevigny i Siniša Mačković

Iako beba Sevigny Mačković ima tek nekoliko tjedana, vjerojatno je već više cool nego što ćemo mi ikad biti. Maleni Vanja ima i hrvatske krvi, s obzirom da mu tata, galerist s trajnom adresom u New Yorku, dolazi iz Karlovca.

 

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Street style mladih mama: EmRata i Gigi Hadid

Kolegice modeli u šetnji New Yorkom pokazale kako nositi cool casual

Isprobajmo 'recept' supermodela: Ove sezone nosimo prugice kao prave fashionistice

Vrijeme je varljivo, odjenite se slojevito! Kako - pokazuju Irina, Gigi, Kendall i Bella

chloe sevigny siniša mačković

Mladenka u crnini: Minimalistički look holivudske glumice i zaprešićke mladenke

Chloë Sevigny Instagram objavom obilježila godišnjicu braka sa Sinišom Mačkovićem iz Zaprešića

▲ Povratak na vrh