Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

21.05.2020.

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Elon Musk i Grimes

Dolazak ove celebrity bebe odjeknuo je cijelim svijetom najviše zbog, u najmanju ruku, neobičnog izbora imena.  Vjerujemo da ćemo o malenom, khm, X Æ A-12-u još puno čitati, a umjesto kolica očekujemo svemirski brod. I lasere koji izlaze iz očiju i peckaju hejtere. U svakom slučaju, želimo mu dobrodošlicu.

Katy Perry i Orlando Bloom

Prije otprilike dva mjeseca stigla je sretna vijest iz Perry-Bloom tabora. Dolazak djevojčice Katy je najavila u spotu za pjesmu Never Worn White, a isti je dan objavila na Twitteru kako joj je veliko olakšanje da ne mora više uvlačiti trbuh u javnosti. Nadamo se da će joj ostatak trudnoće proći opušteno, vjerujemo da drugo stanje u vrijeme globalne pandemije nije lako podnositi.

Joaquin Phoenix i Rooney Mara

Ovaj ekstremno privatan glumački par također očekuje prinovu. Termin i ostali detalji nisu zasad poznati, a vjerujemo da će tako i ostati. Veselimo se ovoj potencijalno jako talentiranoj bebici!

Gigi Hadid i Zayn Malik

On and off par Gigi i Zayn očekuju bebu! Vijest je iscurila u medije netom nakon Giginog 25. rođendana, ali prije nego što je jedan od najzgodnijih celebrity parova imao priliku priopćiti svijetu svoje velike novosti kad i kako su to sami htjeli. Ipak, sad kad je sve izašlo na vidjelo svoju sreću ne kriju, a Gigi je vijest nedavno i osobno potvrdila na Tonight Showu Jimmy Fallona.


Chloë Sevigny i Siniša Mačković

Iako beba Sevigny Mačković ima tek nekoliko tjedana, vjerojatno je već više cool nego što ćemo mi ikad biti. Maleni Vanja ima i hrvatske krvi, s obzirom da mu tata, galerist s trajnom adresom u New Yorku, dolazi iz Karlovca.

 

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kako se slavne ljepotice nose s „crnim“ mislima u vrijeme pandemije

Otkako je onaj bolesni šišmiš zalepršao krilcima u Wuhanu (ako vjerujete u tu teoriju), ne spavate mirno. Noću vam se svakojake negativne misli roje po glavi, vrtite se po krevetu i razmišljate jeste li jedino vi na rubu paničnog napada zbog svega? Niste, i Dakota Johnson je!

Glumačke svađe koje su ušle u povijest pop kulture

Iako nitko nikada neće uspjeti nadmašiti razinu prepucavanja i vrijeđanja Bette Davis i Joan Crawford,  kojima je to bio svojevrstan „sport“, mora se priznati da su Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker ušle u najužu konkurenciju novih najzabavnijih neprijateljica…

▲ Povratak na vrh