Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

21.05.2020.

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Elon Musk i Grimes

Dolazak ove celebrity bebe odjeknuo je cijelim svijetom najviše zbog, u najmanju ruku, neobičnog izbora imena.  Vjerujemo da ćemo o malenom, khm, X Æ A-12-u još puno čitati, a umjesto kolica očekujemo svemirski brod. I lasere koji izlaze iz očiju i peckaju hejtere. U svakom slučaju, želimo mu dobrodošlicu.

Katy Perry i Orlando Bloom

Prije otprilike dva mjeseca stigla je sretna vijest iz Perry-Bloom tabora. Dolazak djevojčice Katy je najavila u spotu za pjesmu Never Worn White, a isti je dan objavila na Twitteru kako joj je veliko olakšanje da ne mora više uvlačiti trbuh u javnosti. Nadamo se da će joj ostatak trudnoće proći opušteno, vjerujemo da drugo stanje u vrijeme globalne pandemije nije lako podnositi.

Joaquin Phoenix i Rooney Mara

Ovaj ekstremno privatan glumački par također očekuje prinovu. Termin i ostali detalji nisu zasad poznati, a vjerujemo da će tako i ostati. Veselimo se ovoj potencijalno jako talentiranoj bebici!

Gigi Hadid i Zayn Malik

On and off par Gigi i Zayn očekuju bebu! Vijest je iscurila u medije netom nakon Giginog 25. rođendana, ali prije nego što je jedan od najzgodnijih celebrity parova imao priliku priopćiti svijetu svoje velike novosti kad i kako su to sami htjeli. Ipak, sad kad je sve izašlo na vidjelo svoju sreću ne kriju, a Gigi je vijest nedavno i osobno potvrdila na Tonight Showu Jimmy Fallona.


Chloë Sevigny i Siniša Mačković

Iako beba Sevigny Mačković ima tek nekoliko tjedana, vjerojatno je već više cool nego što ćemo mi ikad biti. Maleni Vanja ima i hrvatske krvi, s obzirom da mu tata, galerist s trajnom adresom u New Yorku, dolazi iz Karlovca.

 

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Reinvencije slavnih: Tko su Alexander Nevermind, Kenya Campbell i Lilakoi Moon?

Nomen est omen - kaže stara poslovica. Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, istražujemo koji su celebrityji vlastitim reinvencijama bili tako posvećeni da su mijenjali imena čak nekoliko puta.

Najbolji zvjezdani Halloween outfiti 2020

Ova godina puna je "tricks", a vrlo malo "treats", no to nije spriječilo celebove da se dobro provedu kod kuće

EmRata čeka bebu i napravila je najslađu video posvetu ikada

Ne možemo se nagledati Emily Ratajkowski s novom preslatkom baby bump linijom…

Celebi koji su se upoznali – na poslu

Okej, svi znaju da su se Brad Pitt i Angelina Jolie zaljubili na snimanju filma „Mr. and Mrs. Smith“, no jeste li znali da je John Legend suprugu Chrissy upoznao na snimanju svog spota, a Natalie Portman svog muža na satovima baleta za film „Black Swan“. Evo još par zanimljivih spojeva biznisa i užitka…

Poznati i - šiške!

Uz dolčevite i kape ništa tako slatko ne stoji kao – šiške!

▲ Povratak na vrh