Naomi Campbell proslavila rođendan u društvu zvijezda

26.05.2015.

Crna pantera proslavila je 45. rođendan u Cannesu

Kada jedna od najpoznatijih manekenki i modela slavi svoj 45. rođendan, očekivano je da će okupiti neka od poznatijih imena svjetske glazbene i filmske scene na svojoj zabavi.

Upravo je to i napravila Naomi Campbell koja je iskoristila strku u Cannesu da bi proslavila svoj 45. rođendan. Poznata horoskopska Blizanka tako je zakoračila u drugi dio svojih 40-ih, a kako sama kaže – nikad se nije više zabavljala. Žena koja je obilježila eru supermodela i dalje plijeni pažnju izgledom, ali i novim angažmanima, tako da se ove godine pojavila i u iznimno uspješnoj seriji ‘Empire‘, koja je u SAD-u ostvarila golemu gledanost i postala jedna od najboljih tv-produkcija posljednjih godina.

 

Naomi Campbell

Dizajn kuće Versace izvrsno joj pristaje…

 

Inače, na njenoj se zabavi u Cannesu pojavio i Leonardo DiCaprio, poznati partijaner koji iz sjene pohađa sve važnije tulume, kao i glazbenica Mary J. Blige koja je jedna od dražih prijateljica Naomi Campbell.

Fotografije: Instagram, Profimedia

Pročitajte i...

Ovi celebrityji najavili su kako će danas zamrznuti svoje Instagram profile

Kim Kardashian, Leonardo di Caprio, Katy Perry i drugi u protestu protiv Zuckerberga

Najseksi video spotovi sa slavnim modelima u glavnoj ulozi

Supermodeli i rock&roll zvijezde imaju dugu povijest međusobnog obožavanja pa ne čudi što su ljepotice s piste često imale glavne uloge u njihovim spotovima. Ovo su najkultniji!

Naomi Campbell otkrila koje su joj dvije kolegice s piste uvijek “čuvale leđa”

Slavna manekenka prisjetila se uspona na modni tron ranih 90-ih i tzv. “ere Supermodela”, diskriminacije koju je prolazila zbog boje kože na početku karijere, te žena koje su je uvijek podržavale

Kako celebi obilježavaju milestone zvan četrdeseti rođendan

Slavna brazilska manekenka Gisele Bündchen upravo je navršila 40, ali umjesto da novac potroši na raskošnu zabavu, poput Kate Moss koja je za svoj četrdeseti spiskala 100 tisuća funti, Gisele je povodom svog rođendana odlučila kupiti i posaditi 40 tisuća stabala!

Što možemo naučiti od supermodela? Da je nakon pada najvažnije ustati sa stilom!

Simbolički gledano, naš je život posljednjih tjedana nalik kultnoj reviji Vivienne Westwood iz 1993..: mi u ulozi Naomi Campbell, a 2020. godina u ulozi onih nestabilnih platformi u kojima se slavna manekenka stropoštala na modnu pistu. I što je još važnije - ustala s osmijehom

Pamela Anderson na prosvjedu

Greenfinger: Celebrity aktivizam

Ima li planet vremena da budemo cinični prema zvjezdanim aktivističkim agendama?

▲ Povratak na vrh