Ne želimo vam pokvariti vikend, ali… Regé-Jean Page se neće pojaviti u drugoj sezoni ‘Bridgertona’

02.04.2021.

Kako? Zašto?

Netflix i Shondaland objavili su danas da se glumac Regé-Jean Page neće pojaviti u drugoj sezoni serije koja ga je proslavila. S obzirom da je drugi travnja, ne možemo se nadati da se radi o prvoaprilskoj šali, a vijesti dolaze na Instagramu, objavom Lady Whistledown.

‘Dragi čitatelji, dok se sve oči okreću prema Lordu Anthonyju Bridgertonu i njegovim nastojanjima da nađe vikonticu, opraštamo se od Regé-Jean Pagea, koji je tako trijumfalno glumio vojvodu od Hastingsa. Nedostajat će nam Simonova prisutnost na ekranu, no zauvijek će biti dio obitelji Bridgerton. Daphne će i dalje biti posvećena žena i sestra i pomagati bratu u novoj društvenoj sezoni, u više intriga i romansi negoli moji čitatelji mogu podnijeti’, napisala je Lady Whistledown.

Reći da su čitatelji, ovaj, gledateljice, razočarane bio bi pravi ‘understatement’. Sam glumac komentirao je tu objavu riječima: ‘Bilo mi je zadovoljstvo i privilegij! Priključiti se ovoj obitelji, ispred i iza kamere, s našom glumačkom postavom, timom i obožavateljima bilo je nevjerojatno – ljubav je stvarna i nastavit će rasti.’

Za one koje su već čitali knjige, ova vijest ne bi trebala biti šokantna, no vidjevši popularnost glumca kod publike, mnogi su se nadali možda drugačijem pristupu. Vojvoda će nastaviti živjeti kao lik – no izvan ekrana.

No to ne znači da nećemo imati prilike slavnog glumca vidjeti u drugačijim ulogama, a među prvima koja se očekuje je najavljeni špijunski triler ‘The Gray Man’ u kojemu će glumiti uz bok Ryanu Goslingu i Chrisu Evansu.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

emily in paris

Kako izgleda druga sezona 'Emily in Paris'

Počelo je snimanje druge sezone popularne serije koju svi vole mrziti. Ovo zasad znamo...

halston

Na male ekrane stiže modna poslastica: Serija o slavnom dizajneru Halstonu

Uspon i pad američkog dizajnera kojeg će tumačiti Ewan McGregor

bridgerton

Neki likovi iz 'Bridgertona' napravljeni su prema Kardashianima i sada sve ima smisla

Lady Whistledown otkrila je neke zanimljive detalje o seriji koji su oduševili najveću obožavateljicu 'Bridgertona' - Kim Kardashian

dakota johnson

Stiže još jedna kostimirana drama, s Dakotom Johnson u naslovnoj ulozi

Prijeti li nam 'overload' kostimiranog sadržaja na ekranima?

Rege-Jean Page i Phoebe Dynevor su zaljubljeni (ali ne jedno u drugo)

Lady Whistledown nije očekivala ovakve vijesti

▲ Povratak na vrh