Nek’ se dijete zove kao…

Kate Winslet
25.12.2013.

Glumica Kate Winslet i njen suprug Ned Rocknroll odabrali su pomalo neobično ime za svog sina

Britanska oskarovka Kate Winslet ovog je mjeseca rodila sina kojeg je odlučila nazvati Bear (‘medvjed’) pa se tako dječačić punim imenom zove Bear Winslet, ne Rocknroll.

Bear je prvo dijete 38-godišnje glumice i supruga Neda Rocknrolla, i njeno treće dijete. “Svi su zdravi i sretni i jako zadovoljni imenom Bear“, navodi neimenovani izvor za britanski časopis Sun.

Oskarovka i nećak Sira Richarda Bransona upoznali su se na tajkunovom privatnom otoku na Bahamima prije dvije godine, a tijekom odmora Kate je iz požara spasila Bransonovu 89-godišnju majku Eve.

Sudeći po natpisima u časopisu Sun, maleni Bear nositi će majčino prezime. Pravo prezime njegovog oca Neda je Smith, ali promijenio ga je u Rocknroll čim je to zakonski bilo moguće.

Kate je objasnila zašto ne misli mijenjati prezime Winslet. „Nisam nikada mijenjala svoje prezime, zašto bih sad počela. Imam tri sestre i brata koji još nema djece pa netko mora nastaviti liniju našeg lijepog prezimena“, nedavno je izjavila za britanski The Telegraph.

Kate ima dvoje djece iz prijašnjih brakova s režiserima, 13-godišnju Miju Honey s Jimom Threapletonom i 10-godišnjeg Joea Alfiea iz braka sa Samom Mendesom.

© Cover Media

Pročitajte i...

Stiže nam novi atmosferičan film Woodyja Allena

Stigao je trailer za "Wonder Wheel", najnoviji film Woodyja Allena u kojem glume Justin Timberlake i Kate Winslet

James Cameron i Kate Winslet će raditi zajedno po prvi put nakon "Titanica"

James Cameron snima novi nastavak filma "Avatar", a u njemu će se pojaviti glumica kate Winslet, potvrdio je jučer slavni redatelj za Deadline

Kako mršaviti prema obliku svog tijela?

Za našu građu tijela 'kriva' je genetika', no ipak možemo svjesno birati koju ćemo težinu imati i kako ćemo izgledati

Glumačke ikone u prirodnom izdanju

Ispred objektiva Petera Lindbergha stale su Nicole Kidman, Julianne Moore, Helen Mirren, Kate Winslet, Penélope Cruz...

Potpuno drukčija uloga za Justina Timberlake

Povratak u 1950-e za novi projekt Woody Allena

▲ Povratak na vrh