Nitko ne nosi crno kao Anne Hathaway

11.05.2019.

Usuđujemo se reći da predivna Anne nikada nije izgledala bolje!

Do sada ste već zasigurno primijetili da glumica Anne Hathaway jednostavno obožava nositi odijela, vidjeli smo je u trendi pastelni odijelima, u oversized bijelim varijantama i klasičnim crnim varijantama, a sada je otišla korak dalje i oduševila nas je crnim kombinezonom inspiriranim klasičnim muškim odijelom.

Za premijeru uzbudljive nove komedije The Hustle Anne je odabrala crni Elie Saab kombinezon inspiriran klasičnim crnim odijelom, ali naravno u najglamuroznijem izdanju ukrašenom zlatnim i crnim detaljima, a kombinaciju je upotpunila L’Afshar torbicom i Alexis Bittar nakitom i doista nikada nije izgledala bolje.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

Kako se slavne ljepotice nose s „crnim“ mislima u vrijeme pandemije

Otkako je onaj bolesni šišmiš zalepršao krilcima u Wuhanu (ako vjerujete u tu teoriju), ne spavate mirno. Noću vam se svakojake negativne misli roje po glavi, vrtite se po krevetu i razmišljate jeste li jedino vi na rubu paničnog napada zbog svega? Niste, i Dakota Johnson je!

▲ Povratak na vrh