Nitko ne nosi kraljevski plavu boju kao Jessica Chastain

02.04.2019.

Crvena kosa i kraljevski plava haljina doista su dobitna kombinacija

Jessica Chastain polako, ali sigurno postala je naša omiljena crvenokosa glumica. Kroz godine je doista izgradila svoj stil, gotovo nikada ne griješi kada su u pitanju modni odabiri i uvijek je oličenje elegancije na crvenom tepihu, ali posljednjom odjevnom kombinacijom doista je nadmašila samu sebe.

U Berlinu na 2019 Golden Camera Awards poznata glumica pojavila se u haljini dostojnoj dodjele Oskara, a riječ je o predivnoj Elie Saab haljini asimetričnog kroja u neodoljivoj kraljevski plavoj boji. Kombinaciju je upotpunila luksuznih Piaget nakitom i glamuroznom valovitom kosom u stilu starog Hollywooda

Ovo je već treći put da je Jessica odabrala ovu boju za crveni tepih i zaključujemo da je kraljevski plava doista dobitna kombinacija s crvenom kosom i blijedom puti.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh