Nova adresa za pronalazak savršenih muških odijela

26.04.2017.

U Zagrebu je otvorena trgovina Mister Mot

U centru Zagreba, u Gundulićevoj ulici otvorena je trgovina ‘Mister Mot’ koja nudi najveći izbor muških odijela vrhunskih brendova.

Otvaranje trgovine s 30-godišnjom tradicijom nisu propustili ni glazbenik Petar Grašo, Olimpijci Filip Hrgović i Valent Sinković, redatelj i koreograf Igor Barberić, kao i glumac Slavko Sobin, te legendarni Ćiro Blažević.

 

 

Grašo je inače i dugogodišnje zaštitno lice brenda: ‘Kada sam prije 20 godina započinjao karijeru upravo je ‘Mister Mot’ bio taj koji me među prvima podržao, i poklonili su mi prvo odijelo. I danas naše prijateljstvo traje. Osobito, jer s obzirom na moju visinu, svaki put mogu pronaći odgovarajuću veličinu, što nije inače lak zadatak’, otkrio je na otvorenju glazbenik.

 

 

Novootvorena trgovina ‘Mister Mot’ nudi najveći izbor muških odijela vrhunskih brendova za svečane prigode kao i poslovna odijela, te odjeću sportske elegancije, obuću i sav popratni asortiman.

Pročitajte i...

Street style zvijezde nose odijela u boji, a mi smo našli gdje ih nabaviti!

A mi donosimo izbor najljepših modela s webshopova!

Elfsi kreirali posebnu kolekciju dizajnerskih majica povodom 60. rođendana Vegete

Nakon prošlogodišnje kolekcije inspirirane Podravkinim ikonama te prepoznatljivim i dugovječnim Podravkinim simbolima pijetla i kravice, Elfsi su ove godine pripremili novo iznenađenje inspirirano velikim jubilejom Vegete

15 razigranih odijela u bojama za savršen početak proljeća

Narančasta, žuta, ljubičasta, zelena - odijela ove sezone dolaze u svim bojama!

▲ Povratak na vrh