Nova ‘it’ djevojka u prvom redu

17.02.2014.

Modni svijet ima novu miljenicu - polusestru reality zvijezde Kim Kardashian

Čini se kako je Kendall Jenner nova zvijezda modne industrije. Nakon što je nosila reviju dizajnera Marca Jacobsa i snimila editorijal za Vogue, sad je krasila prvi red revije slavnog britanskog brenda Topshop Unique, a društvo su joj pravile neke od najmoćnijih osoba u svijetu mode, poput glavne urednice časopisa Vogue Anne Wintour, vlasnika Topshopa sir Phillip Greena i supermodela Kate Moss.

 

Topshop Unique

 

Dok se njezina starija sestra Kim Kardashian i zaručnik Kanye West svim snagama bore uvrstiti egzotičnu brinetu na naslovnicu popularnog modnog časopisa Vogue, čini se da je 19-godišnja Kendall bez previše truda upala u prestižno modno društvo.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Predmet žudnje: House of Sunny "Hockney" haljina

Ni Kendall joj nije mogla odoljeti...

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

Kendall mora platiti pozamašnu svotu zbog prevare s Fyre festivalom

Prevareni followeri barem su djelomično istjerali pravdu

Bestseller Andréa Leona Talleya otkriva mračne strane rada s Annom Wintour

"The Chiffon Trenches" pruža behind the scenes pogled u intrige modne industrije

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

▲ Povratak na vrh