Nova miljenica modne industrije

25.02.2014.

Katy Perry usklađuje ljubavni život, uspješnu glazbenu karijeru i izlete u modne vode

Provokativna kolekcija Jeremyja Scotta za Moschino izazvala je pravu lavinu komentara, a pistom su kročile moderne ikone pop kulture. Samo desetak minuta nakon Rite Ore, u ulozi modela pojavila se i Katy Perry za kojom je posljednjih dana poludio cijeli svijet.

U Milano je sletjela ravno iz Londona, gdje je partijala na dodjeli Brit Awards i osvojila nagradu za ženu godine na dodjeli Elle Style Awards. Fanovi nisu mogli ne primijetiti golemi dijamantni prsten na njenoj ruci, pa su počela i nagađanja kako se se on i John Mayer zaručili. Katy je već u Los Angelesu gdje je iz prvih redova pratila Miley Cyrus, koja je trenutno na turneji ‘Bangerz’, a fotografije na kojima se vidi kako je Miley poljubila Katy ubrzo su preplavile svijet.

Miley Cyrus i Katy Perry

Jučer smo saznali da će super-zaposlena Perry, u suradnji s lancem Claire’s, dizajnirati liniju nakita i modnih dodataka namjenjenu djevojčicama i tinejdžericama, što znači da će imati još veći utjecaj na mlade djevojke. Kolekcija, nazvana ‘Katy Perry Prism’, u prodaji će biti dvije godine, a na police stiže u svibnju, isto kad i pjevačica kreće na turneju. Perry će aktivno raditi na dizajnu, a mi bismo najviše voljeli vidjeti satove.

Foto: Profimeda
Izvor: Elle.com.au

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh