Nova uloga Lee Michele

Lea Michele
11.11.2013.

Televizijska serija za mlade ‘Glee’ navodno će dobiti svoj spin-off koji će pratiti životnu priču Rachel Berry koju utjelovljuje glumica Lea Michele.

Režiser Ryan Murphy nedavno je objavio da je šesta sezona popularnog serijala humoristično-glazbenog žanra ujedno i posljednja.

„U tijeku je dogovor između režisera i glumačke ekipe serije ‘Glee’. Likovi su sad već odrasli, stoga se traži najbolji način da ih se uklopi u projekt Lee Michele“, rekao je izvor za američki portal RadarOnline.

Lea i njezini kolege pretrpjeli su velik šok ovog srpnja kad se njihov 31-godišnji kolega Cory Monteith predozirao. Ne samo da je Cory u seriji glumio Leinog dečka Finna Hudsona nego je hodao s glumicom i u privatnom životu.

„Kad se čovjek nađe u takvoj situaciji, može ili potonuti ili nadići probleme. Iako mi je trenutno jako teško, znam da moram biti jaka“, povjerila se 27-godišnja glumica američkom izdanju našeg Ellea.

Lea je svojem preminulom dečku posvetila pjesmu koja će se naći na njenom debitantskom albumu. „Volim je pjevati jer me podsjeća na Coryja.“

© Cover Media

Pročitajte i...

Novi početak

Lea Michele proslavila je 28. rođendan u društvu najdražih prijatelja i obitelji

Taylor Swift

Plavi tepih Teen Choice Awards

Čije modne kombinacije su nam zapele za oko?

Prvi album tv-zvijezde

Nakon uspjeha na malim ekranima glumica i pjevačica Lea Michele ulazi u ozbiljne glazbene vode

Dalmacija u oku slavnih

Dok vani rominja kiša, nas hvata nostalgija za ljetom, pa tražimo utjehu na Instagram profilima slavnih glumaca i glumica i čeznemo za obalom Jadrana...

Bijela kuća kao modna pista u novom spotu Ariane Grande

Kako Arianini stilisti zamišljaju američku predsjednicu? Kao Jackie O u crop topu, naravno!

EmRata čeka bebu i napravila je najslađu video posvetu ikada

Ne možemo se nagledati Emily Ratajkowski s novom preslatkom baby bump linijom…

▲ Povratak na vrh