Nova uloga Timothée Chalameta koju ćemo jedva dočekati

08.01.2020.

Vjerojatno ćemo se opet zaljubiti

Kako stvari sada stoje, Timothée Chalamet ne planira uskoro sići s trona mladih i talenteranih hollywoodskih glumaca s prekrasnom kosom. Nakon filmske uspješnice Call Me By Your Name u Timothéea smo se nanovo zaljubljivali u projektima Lady Bird, Beautiful Boy i Malim ženama, a postoje velike šanse da će nas šarm mladog glumca zaluditi i u upravo najavljenom filmu u kojem će igrati ulogu Boba Dylana. Film Going Electric, redatelja Jamesa Mangolda, pratit će ranu Dylanovu karijeru s posebnim fokusom na prijelaz s folk na rock izričaj, to jest na tad kontroverznu odluku da počne svirati električnu gitaru. Dodatnu razinu uzbuđenja donose postojeća šuškanja da će Dylan glavom i bradom sudjelovati u projektu.

Filmu Going Electric predviđa se veliki uspjeh, ako uzmemo u obzir da u posljednje vrijeme filmovi glazbene tematike koji prate živote najvećih muzičkih legendi, poput Bohemian Rhapsodyja ili Rocketmana, pune kina masama i osvajaju najprestižnije nagrade. Zasad su to jedine informacije koje imamo, ali možete se osloniti na nas da ćemo sve zanimljive novosti prenositi.

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram, Profimedia

Pročitajte i...

Najiščekivaniji film godine ima ultimativnu. all-star. postavu.

Leo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Chris Evans, Matthew Perry, Ariana Grande… This is not a drill!

10 sjajnih glazbenih biografskih filmova

Svi sastojci su na broju: true story drama, ljudska i nadljudska inspiracija, fantastična glazba... i Cate Blanchett koja igra Boba Dylana

9 filmova o kojima će se pričati ove jeseni

Sve što trebate znati o aktualnim festivalskim hitovima koji stižu ove jeseni

Konačno smo saznali kad izlazi novi film Wesa Andersona

Jedva čekamo vidjeti što nam je ovaj put pripremio omiljeni Wes Anderson!

▲ Povratak na vrh