Novi izazov Meghan i Harryja

17.12.2020.

Što imaju za reći odmetnuti članovi kraljevske obitelji?

Kao i za mnoge druge, 2020. donijela je mnogo izazova, turbulencija i novosti i princu Harryju i Meghan Markle. Nakon javnog napuštanja dužnosti članova kraljevske obitelji, selidbe na drugi kontinent i spontanog pobačaja, o kojem je Meghan otvoreno progovorila, Meghan i Harry ruže ipak cvjetaju na drugom planu – onom poslovnom.

Još su ranije istaknuli kako se žele financijski osamostaliti, a čini se da im to polazi za rukom. Nakon potpisanog ugovora s Netflixom u rujnu, prema kojem će Meghan i Harry producirati dokumentarce, doku-serije, filmove i dječji program, najnovija je vijest da su sklopili ugovor za novi podcast na globalnom medijskom servisu Spotify. Spotifyju je ovo jedna u nizu suradnji sa zvučnim imenima, jer već imaju ugovore s Michelle i Barackom Obamom, Kim Kardashian, DC Comics i izrazito popularnim Joeom Roganom.

Cilj ugovorene suradnje između njihove medijske kuće Archewell Audio Production Company i Spotifyja je stvoriti zajednicu kroz dijeljenje iskustva, narativa i vrijednosti, a najavili su i, zasada nepoznate, zanimljive goste. Podcast bi se trebao početi emitirati 2021., ali čini se da ćemo ton kojim se žele predstaviti svijetu čuti i ranije jer su za blagdane najavili “holiday special” s temama nade i empatije.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Princ Harry otkrio što misli o seriji 'The Crown' i koji je neobičan poklon kraljica kupila Archieju

U opuštenom razgovoru s Jamesom Cordenom princ Harry ispričao neke crtice iz privatnog života, a saznali smo i nadimak kojim ga Meghan oslovljava

Stilska inspiracija: Najbolji trudnički lookovi Meghan Markle

Archie postaje stariji brat! - objavili su Sussexi, a mi se prisjećamo najboljih trudničkih lookova Meghan Markle

Po uzoru na Kate ili Meghan - koji vam stil vježbanja više odgovara

Dvije vojvotkinje, dva sasvim različita pristupa fitnessu

'Pandemija nas je promijenila kao vrstu': Preslušajte kako zvuče nikad ispričane modne priče

Chanel je povezao neke od najinteresantnijih ljudi iz područja mode, glazbe, filma i umjetnosti kako bi porazgovarali o budućnosti kulture

▲ Povratak na vrh